| | | | | | | Afumaturi prelucrate traditional tinute la saramura si apoi afumate:pulpa de porc afumata,ceafa,cotlet,ciolan,oase garf,slanina... detalii >>> | | | | | | | | Carnati:Trandafir,Csabay,,Bicaz,subtiri afumati,Cabanos,Polonez,cu sunca ,de casa afumati si traditionali. detalii >>> | | | | | | | | COSM-FAN Carmangerie a fost înfiinţată din dorinţa celor două familii Moldovan, tatăl şi fiul de a pune bazele unei afaceri... detalii >>> | | | | | | | | In prezent firma dezvolta o retea de distributie cu agenti pentru a atinge si alte tinte:restaurante,pensiuni,gradinite,etc din ... detalii >>> | | | | | | | | Cosm Fan detine un lant de 10 magazine in orasele:Cluj Napoca,Gherla,Dej, Turda,Sannicoara,Cojocna detalii >>> | | | | | | | | Salamuri:italian,de porc,de casa,banatean,picant,cu sunca,Victoria de porc,salamuri de vara. detalii >>> | | | | | | | | Sectia de preparare-are in dotare utilaje si echipamente moderne ce asigura o productie de 6 tone pe zi,intr-o structura sortimentala... detalii >>> | | | | | | | | Sectia de transare-are ca obiect de activitate obtinerea de piese de carne de porc si vita prin transarea carcaselor, atat ca produse... detalii >>> | | | | | | | | Carnati:sunculita taranesca,jambon afumat,pastrama,fleica condimentata,muschi file,muschi tiganesc,etc detalii >>> | | | | | | | | Toba si caltabosi dupa reteta traditionala din Sannicoara. detalii >>> | | | | | | |