| | | Detalii | | | | Culoarea limpede, galben-pai a vinului si buchetul bine echilibrat, cu aroma fina de floarea-soarelui anticipa gustul sau plin si proaspat. Acest vin spumant eminent isi va realiza pe deplin potentialul pretios daca va fi servit la o temperatura de 6-8° С, insotit de variate gustari, bucate din carne de pui si vinat marunt, legume etc. .Nu se recomanda a se servi spumantul cald, chiar nici a-l bea cald, deoarece astfel, el va tinde sa izbucneasca din sticla sau sa paraseasca cupa si totodata va pierde mult din gust si buchet. Spumantul nu trebuie sa fie nici prea rece, deoarece frigul nu-i permite sa-si manifeste in deplina masura cele mai valoroase calitati. Vinul spumant clasic de colectie ŤCRICOVAť demisec este produs in conformitate cu tehnologia clasica franceza Methode Champenoise, prin fermentare secundara in sticla, cu maturarea ulterioara "cuvee" in pozitie orizontala de cel putin 3 ani. Pentru fabricarea acestui spumant sunt folositi struguri selecti de soiuri europene clasice albe Pinot si Chardonnay, cultivate pe plantatiile din partea centrala a Moldovei. Culoarea limpede, galben-pai a vinului si buchetul bine echilibrat, cu aroma fina de floarea-soarelui anticipa gustul sau plin si proaspat. Acest vin spumant eminent isi va realiza pe deplin potentialul pretios daca va fi servit la o temperatura de 6-8° С, insotit de variate gustari, bucate din carne de pui si vinat marunt, legume etc. Vinurile spumante de la ŤCRICOVAť intotdeauna Va ajuta sa celebrati cele mai frumoase clipe ale vietii Dumneavoastra in pline culori! | | | | | | |