Va gânditi la sushi când sunteti intrebati despre bucataria japoneza? Acest lucru nu este o surpriza, deoarece orezul este principalul ingredient din Japonia, care este utilizat pentru o varietate de mâncaruri japoneze nationale si chiar si deserturi. La cursurile noastre culinare vom debloca secretele sushi-urilor, introducându-va in una dintre cele mai misterioase si mai elegante bucatarii din lume. Bucataria japoneza este o imagine a diversitatii si a gustului deosebit. Difera de oricare alta prin natura minimalista, portionarea eleganta si combinatiile neobisnuite de arome. Ingredientele tipice sunt orez lipicios sau crud, alge, ciuperci, soia, wasabi si o mare varietate de fructe de mare, cum ar fi somonul, tonul, anghila, crustaceele sau crevetii. Conform traditiei japoneze, numai produse proaspete si ecologice pot fi folosite pentru gatit, în timp ce scopul principal al unui bucatar-sef este sa pastreze gustul original al ingredientelor. Nu se pune sare în feluri lede mâncare si toate aromele apetisante sunt aajutate de mirodenii si alge marine. Sushi si rosiile sunt unele dintre cele mai versatile feluri de mâncare pe care le gasiti în bucataria japoneza - delicioasa Philadelphia cu brânza topita, delicatul Hosomaki în wrap cu castraveti, ton sau umplut cu somon, Tamago-makki rafinat cu omleta japoneza în interior, de ton si de ceapa - sunt doar câteva dintre felurile care merita mentionate. Descoperiti traditiile gastronomice ale Tarii Soarelui Rasare si deschideti o noua lume a gusturilor unice si aromei exotice la cursurile de gatit din bucataria japonez! Veniti si faceti primul dvs. sushi si experimentati cu umpluturi noi - bucatarii nostri vor avea totul pregatit si gata pentru a va începe calatoria în minunata Japonie. |