Culinaryon - Scoala de bucatari Bucuresti Afisari: 93
Categorie: CURSURI DE INITIERE SI PERFECTIONARE, EDUCATIE, INVATAMANT >> Cursuri alimentatie publica, turism Vizitatori: 45
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Pipera, nr. 48, Hangar 5, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0737300301
-------------------------
Web: Internet
  email: welcome@culinaryon.ro
  site: www.culinaryon.ro
  facebook: CulinaryOnHangar

 
Bucatarie Japoneza  
Detalii  

Va gânditi la sushi când sunteti intrebati despre bucataria japoneza? Acest lucru nu este o surpriza, deoarece orezul este principalul ingredient din Japonia, care este utilizat pentru o varietate de mâncaruri japoneze nationale si chiar si deserturi. La cursurile noastre culinare vom debloca secretele sushi-urilor, introducându-va in una dintre cele mai misterioase si mai elegante bucatarii din lume. Bucataria japoneza este o imagine a diversitatii si a gustului deosebit. Difera de oricare alta prin natura minimalista, portionarea eleganta si combinatiile neobisnuite de arome. Ingredientele tipice sunt orez lipicios sau crud, alge, ciuperci, soia, wasabi si o mare varietate de fructe de mare, cum ar fi somonul, tonul, anghila, crustaceele sau crevetii. Conform traditiei japoneze, numai produse proaspete si ecologice pot fi folosite pentru gatit, în timp ce scopul principal al unui bucatar-sef este sa pastreze gustul original al ingredientelor. Nu se pune sare în feluri lede mâncare si toate aromele apetisante sunt aajutate de mirodenii si alge marine. Sushi si rosiile sunt unele dintre cele mai versatile feluri de mâncare pe care le gasiti în bucataria japoneza - delicioasa Philadelphia cu brânza topita, delicatul Hosomaki în wrap cu castraveti, ton sau umplut cu somon, Tamago-makki rafinat cu omleta japoneza în interior, de ton si de ceapa - sunt doar câteva dintre felurile care merita mentionate. Descoperiti traditiile gastronomice ale Tarii Soarelui Rasare si deschideti o noua lume a gusturilor unice si aromei exotice la cursurile de gatit din bucataria japonez! Veniti si faceti primul dvs. sushi si experimentati cu umpluturi noi - bucatarii nostri vor avea totul pregatit si gata pentru a va începe calatoria în minunata Japonie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Activitati de training   |  Activitati practice  |  Alge marine  |  Aperitive peste  |  Arta culinara  |  Arta cursuri  |  Carne mici  |  Carne proaspata  |  Carne pui  |  Carne scoici  |  Ciuperci exotice  |  Ciuperci proaspete  |  Combinatie culori   |  Crema de legume   |  Crema de rosii   |  Cursuri arta culinara  |  Cursuri bucatari  |  Cursuri juniori  |  Cursuri spaniola juniori  |  Deserturi  |  Evenimente de neuitat  |  Evenimente unice  |  Fructe exotice  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Ierburi aromate  |  Japoneza cursuri  |  Japonia   |  Legume la gratar  |  Locatia perfecta  |  Mancare gatita  |  Mancaruri gatite   |  Mancaruri preparate  |  Masline rosii  |  Melci de mare  |  Mod de viata  |  Nastere aniversari  |  Orez fructe mare  |  Pasta peste  |  Peste gratar  |  Petrecere onomastica  |  Petrecerea burlacilor  |  Petreceri aniversare  |  Preparate aromate  |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate culinare  |  Preparate gratar  |  Preparate gratar pui  |  Preparate la gratar  |  Preparate legume  |  Preparate miel  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Produse ecologice  |  Produse japoneze   |  Produse proaspete  |  Pui legume  |  Retete preparate  |  Rusa cursuri  |  Salata de fructe  |  Salata fructe  |  Salata japoneza  |  Sali conferinta  |  Sisteme training  |  Sos usturoi  |  Spaniola cursuri  |  Statii bar  |  Supa crema  |  Supa de legume  |  Supa legume  |  Team building  |  Tiramisu fructe padure  |  Vin masa  |  Vin orez  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.