Cuptor electric tip tunel. Avantajele folosirii unui cuptor de tip tunel sunt in special de ordin ergonomic: a)cu o simpla miscare asezi produsul sa se coaca direct pe plasa de sarma, fara sa fie nevoie sa deschizi si sa inchizi usi si sa folosesti paleta sau alte ustensile pentru a introduce produsele in cuptor; b)poti folosi banda de plasa de sarma pentru a transfera produsele direct la statia de lucru; c)in timpul utilizarii nu este nevoie sa se urmareasca procesul de coacere, daca timpul si temperatura de coacere au fost setate in prealabil (aceasta solutie permite optimizarea ciclului de productie: intr-un process de productie a pizzei standard este nevoie de o persoana care sa formateze coca de pizza si sa puna ingredientele pe pizza, o a doua persoana care sa puna produsele in cuptor sis a urmareasca coacerea si o a treia persoana care sa ambaleze si sa distribuie produsele). In cazul unui cuptor tunel este nevoie doar de 2 persoane , cu avantaje economice importante. Acest tip de cuptor poate fi folosit s la coacerea covrigilor (detalii la sectiunea cuptoare tunel pentru covrigi) Dimensiuni : 94x110x52 cm (Lungime x profunzime x inaltime) Dimensiuni interioare: 40x56x8,5 cm (Lungime x profunzime x inaltime) Putere absorbita: 6,44 kW Cerinte: 400V/50-60Hz/3N Capacitate: 25 pizza / ora Temperatura maxima: 320˚C cu ventilatie Greutate: 80 kg Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului |