Cuptor electric tip tunel. Avantajele folosirii unui cuptor de tip tunel sunt in special de ordin ergonomic: a)cu o simpla miscare asezi produsul sa se coaca direct pe plasa de sarma, fara sa fie nevoie sa deschizi si sa inchizi usi si sa folosesti paleta sau alte ustensile pentru a introduce produsele in cuptor; b)poti folosi banda de plasa de sarma pentru a transfera produsele direct la statia de lucru; c)in timpul utilizarii nu este nevoie sa se urmareasca procesul de coacere, daca timpul si temperatura de coacere au fost setate in prealabil (aceasta solutie permite optimizarea ciclului de productie: intr-un process de productie a pizzei standard este nevoie de o persoana care sa formateze coca de pizza si sa puna ingredientele pe pizza, o a doua persoana care sa puna produsele in cuptor sis a urmareasca coacerea si o a treia persoana care sa ambaleze si sa distribuie produsele). In cazul unui cuptor tunel este nevoie doar de 2 persoane , cu avantaje economice importante. Acest tip de cuptor poate fi folosit s la coacerea covrigilor (detalii la sectiunea cuptoare tunel pentru covrigi) Dimensiuni : 163x200x122 cm (Lungime x profunzime x inaltime) Dimensiuni interioare: 75x109x10 cm (Lungime x profunzime x inaltime) Putere absorbita: 18,44 kW Cerinte: 400V/50-60Hz/3N Suport de otel inoxidabil inclus Capacitate: 110 pizza / ora Temperatura maxima: 320˚C cu ventilatie Greutate: 325 kg Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului |