Acest tip de formator este o presa speciala cu ajutorul careia se obtine blat de pizza cu diametrul de pana la 52 cm. Productivitate foarte mare, putand face pana la 400 blaturi pe ora. Se obtine un blat cu o forma perfect uniforma, subtire si cu traditionala margine. Grosimea blatului poate fi reglata cu usurinta. In timpul procesului de obtinere a blatului, un strat subtire de amidon solid se formeaza la exteriorul cocai, strat care retine gazul rezultat in urma procesului natural de fermentare a acesteia si astfel pizza se va coace uniform. Formator realizat integral din otel inoxidabil. Echipat cu toate dispozitivele de siguranta impuse de legislatia europeana. Dimensiuni L x profunzime x h: 50x61x77 cm Productivitate: 400 blaturi/ora Diametru blat: Ø 30 cm Temperatura disc: 30˚C - 200˚C Putere electrica absorbita: 3,8 kW Cerinte: 400V/50Hz/3N Greutate: 143 kg Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului. |