Masa de lucru profesionala pentru pizzerie. Blat de granit. Control electronic. Realizata conform normelor HACCP (Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului). Decongelare si evaporare automata. Gaz utilizat: R404a, fara CFC/HCFC. Racirea prin ventilatie statica. Colturi rotunjite la interior, picioare de inox reglabile, usi care se auto-inchid, rafturi plastifiate. Vitrina refrigerata inclusa. Dimensiuni L x p x h: 166x80x147 cm Baza: 1 usa EuroNorm, 7 sertare neutre EuroNorm + 1 7 containere 60x40 cm incluse Capacitate container: 6 x GN 1/3, 1 x GN 1/4 Temperatura interna baza/vitrina: -2˚C +8˚C / +4˚C +10˚C Teperatura ambient: 43˚C Capacitate: 176 litri Putere: 445 Watt Cerinte: 220-240V/50Hz/1N Greutate: 350 kg Preturile si tarifele de pe acest site sunt exprimate in Euro si nu contin TVA, iar facturarea se va face in Lei la cursul de licitatie al bancii furnizorului. |