Data incepere 25-02-2021* Data sfarsit 19-07-2021* Pret (RON) 1600.00 RON 800.00 RON
Inscrie-te acum! Cursul de Bucatar, este AUTORIZAT de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fost C.N.F.P.A). Programul cursurilor teoretice si a activitatii practice este flexibil si adaptabil în functie de nevoile cursantilor. Cui se adreseaza cursul: Cursul de bucatar se adreseaza persoanelor care doresc sa faca o cariera in meseria de “Bucatar”. La acest curs veti studia importanta care trebuie acordata echilibrului dintre savoarea gustului si combinarea corecta a ingredintelor. Totodata, veti deprinde competente organizatorice si de gestiune privind stocul de produse si pastrarea acestora.Un alt modul cheie pe care il veti studia este: Importanta HACCP - Normele de igiena si siguranta alimentatiei. Certificare: In urma finalizarii examenului de absolvire, cursantii vor intra in posesia certificatelor de Calificare pentru ocupatia de “Bucatar” si a suplimentelor descriptive care atesta competente dobandite in urma cursului. Oferta furnizare curs: Cursurile se desfasoara atat la sediul firmei din Bucuresti si ale partenerilor din toata tara cat si la sediile firmelor/institutiilor interesate de furnizarea acestui curs pentru personalul angajat. Participantii vor beneficia de coffee break, materiale didactice si consiliere pe intreaga perioada a cursului. Durata: 720 ore ACTE NECESARE PENTRU INSCRIERE Carte de identitate Certificat de nastere Certificat de casatorie/decizie de divort (daca este cazul) Diploma invatamant general obligatoriu (8/10 clase) COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE IN URMA ABSOLVIRII Comunicare si numeratie Utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei Comunicare in limba moderna Asigurarea calitatii Dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei Igiena si securitatea muncii Lucrul in echipa Aprecierea valorii nutritive a alimentelor Pregatirea materiilor prime si auxiliare Tehnici de ambalare Prepararea tipurilor de aluat pentru obtinerea produselor de patiserie Prepararea semipreparatelor folosite in patiserie Prepararea aluaturilor pentru produse fainoase Prelucrarea aluaturilor pentru obtinerea produselor de patiserie Prelucrarea aluaturilor pentru fabricarea produselor fainoase Coacerea si uscarea |