Istoric C+C S.C. C + C S.A. este unul din cei mai mari producatori de mezeluri din vestul tarii, cu cele 25 tone productie zilnica de preparate din carne. in urma cu 18 ani, in anul 1990, SC C+C SA era o "mica intreprindere" cu 4 angajati. Reprezentata de la infiintarea ei de CSAPO ZOLTAN si COCORA CLAUDIUS NICOLAE, avea ca obiect de activitate producerea si comercializarea de „hamburger". De la 2 puncte de vanzare (o toneta si un magazin amplasate in centrul civic al municipiului Resita), "C+C" are in prezent de 12 magazine dispuse in municipiul Resita si 5 depozite in tara (Timisoara, Brasov, Bucuresti, Craiova, Pitesti). Incepand cu anul 2004, SC C+C SA beneficiaza de fonduri structurale – program SAPARD – pentru marirea capacitatii de productie si extindere a fabricii de carne si preparate din carne, cat si pentru marirea efectivului de animale prin extinderea fermei situate localitatea Berzovia (jud. Caras-Severin). Piata de desfacere a produselor este exclusiv piata interna, si acopera, total sau partial, 24 de judete din partea de vest, centru si de sud a tarii, la care se adauga municipiul Bucuresti. In anul 2008, SC C+C SA isi mareste distributia la nivel national prin extinderea retelelor de key-account-uri, retele in care este prezent deja inca din anii anteriori (Artima - Carrefour express -, Metro, Real, Pic, Spar, Kaufland, Trident, Profi). Kaufland-ul deschide in luna februarie inca doua magazine in Bucuresti, in martie - unul la Braila, iar in mai - Kaufland Galati. In reteaua Spar, C+C patrunde in 2 noi locatii prin deschiderea magazinelor din Orsova (februarie) si Constanta (iunie). Distributia produselor C+C se extinde in REAL prin Real Bucuresti - Pan Vitan (februarie) si Bucuresti-Berceni (mai). Tot in acest an (luna mai) C+C incheie un contract cu reteaua de magazine Profi (Bistrita, Timisoara (3), Dej, Arad (2), Oradea, Hunedoara, Petrosani, Resita, Lugoj, Severin, Deva, Brasov), distributia produselor C+C extinzandu-se pe inca un segment de piata. Imbinand inca de la primii pasi traditionalul si inovatia in domeniul prepararii preparatelor din carne, Campionul Calitatii are ca obiectiv satisfacerea cerintelor clientului prin respectarea si ridicarea standardelor de calitate si competitivitate existente pe piata mezelurilor |