Premix lămâie - este un premix destinat producţiei cozonacilor sau altor aluaturi dulci. Conferă produselor un gust cu textură de lamâie, ajută la menţinerea stabilităţii aluatului asigurând o mai bună conservare în timp. Se utilizează în procent de 10% raportat la cantitaea de făină. Crema de vişine, caise, zmeură, mere American Donuts - este o cremă care conţine bucăţi de fructe, putând fi folosită pentru produsele de patiserie ca umplutură: cornuri, croissante, ştrudele dar şi cu aplicaţie la produsele de cofetărie. Umplutură nucă, mac Morase - este un semipreparat destinat produselor de panificaţie fiind uşor de utilizat printr-o simplă amestecare cu apă. Crema instant vanilie - Coloranţi: roşu, galben, albastru, verde;
- Arome;
- Esenţe;
- Glazuri;
- Umplutura vişine, caise Morase;
- Margarina, grăsime;
- Gem, marmeladă;
- Cuverturi;
- Crema de ciocolată;
- Crema Montana;
- Crema White;
- Praf, zer;
- Cacao;
- Fructe confiate;
- Biluţe decor;
- Barot colorat;
- Inimioare auiri, argintii.
|