Pagina de cultura gastronomica portugheza scrisa de Jose Gaspar la Dancing Lobster îi poarta pe malul Atlanticului pe cei care vor sa se bucure oricând de o experienta culinara autentica, de peste si fructe de mare cum doar în Algarve poti mânca. Pasiunea pentru mâncarea buna preparata cu ingrediente traditionale, vinurile selectate din cele mai importante zone viticole ale Portugaliei si atmosfera solara indiferent de anotimp, pun Dancing Lobster pe lista restaurantelor unde îti doresti sa revii ori de câte ori ai nevoie de o pauza de la agitatia vietii urbane. Dancing Lobster surprinde aromele portugheze traditionale în retete savuroase tocmai prin simplitatea lor. Pestele si fructele de mare proaspete, aduse în fiecare saptamâna cu avionul din Portugalia si expuse în vitrina din incinta restaurantului, sunt protagonistii gustului desavârsit pus în scena de artizanii din bucataria singurului restaurant cu acest specific din Bucuresti. Peste si fructe de mare aduse saptamanal din Atlantic În functie de sezon, la Dancing Lobster, gasesti tot ce are Oceanul mai bun de oferit Meniul nostru a fost creat de o echipa de bucatari portughezi, pasionati de bucataria lusitana si dornici sa o faca apreciata în România. Pe ei îi puteti vedea în bucataria noastra deschisa, în timp ce pregatesc cu atentie fiecare fel de mâncare. Motivul pentru care am decis sa aducem din Portugalia cei mai multi oameni din echipa noastra este ca acolo gatitul face parte din cultura si stilul de viata. Portughezii traiesc si comunica prin mâncare si ne-am dorit ca oaspetii nostri sa aiba parte de aceasta experienta autentica. Pentru ca ”mesajul” din bucatarie sa ajunga la voi exact asa cum ni-l dorim, am format o echipa de ospatari pasionati, pentru care satisfactia clientilor primeaza. Pe lânga o servire impecabila, acestia va pot ajuta în alegerea preparatelor, cu recomandari si sfaturi de potrivire a gusturilor. |