Dancing Lobster - Restaurant cu specific portughez, Bucuresti Afisari: 148
Categorie: RESTAURANTE, CAZINOURI, DISCOTECI >> Restaurante Vizitatori: 55
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Glodeni, Nr . 3 Cladirea C22, Sector 2, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0770690886
-------------------------
Web: Internet
  email: contact@dancinglobster.ro
  site: www.dancinglobster.ro
  facebook: DancingLobsterBucharest
  instagram: dancinglobsterseafood

 
Specialitati  
Detalii  

EspecialidadesGastronomia portugheza este la fel de bogata si variata precum peisajul tarii în care a luat nastere. Daca ai fost turist în Portugalia si te-ai îndragostit de meniul restaurantelor placate cu azulejos sau pur si simplu îti place sa cunosti lumea prin gastronomia fiecarei tari, îti recomandam specialitatile cu bacalhau, traditionala Cataplana, celebrul Arroz de Marisco sau platourile atât de iubite în Marisquerias Portuguesas.Polvo à lagareiro

Caracatita pregatita în stil traditional portughez la cuptor cu usturoi si ulei de masline, servita cu migas de broa si cartofi „à murro” 320g

Portuguese style octopus drizzled with olive oil and garlic, served with migas de broa and poatatoes „à murro” 

148 Lei

Polvo panado com arroz de berbigão

Caracatita pane crocanta, servita cu orez portughez cremos cu vongole 320g

Crispy fried octopus, served with portuguese cockle clam rice

146 Lei

Lombo de Bacalhau Tradicional

File de cod traditional portughez maturat în sare cu piure de ardei gras si cartofi „á bras” – 320g

Traditional portuguese salted codfish fillet with red peppers puree and „á bras” fries

107 Lei

Filete de salmonete

File de barbun, servit cu un piure fin din cartofi si telina,crema de ardei gras rosu, sparanghel si sos beurre blanc – 300g

Red mullet fillet served with puree of celery root and potatoes, red pepper cream, asparagus and beurre blanc sauce

142 Lei

Camarão Jumbo (per 100g)

Creveti Jumbo  – vitrina cu gheata

Jumbo prawns – ice display

53 Lei

Carabineiro (per 100g)

Creveti carabineiro – vitrina cu gheata

Scarlet Prawns – ice display

96 Lei

Lulas (per 100g)

Calamari captura Oceanul Atlantic

Atlantic Ocean Squids

28 Lei

Lombo de Atum Rabilho (per 100g)

Steak de ton Bluefin la gratar, captura insulele Azore

Bluefin grilled tuna fish steak, capture in Azore grounds

72 Lei

Arroz de marisco com lavagante

Orez zemos cu fructe de mare si carne de homar – 450g

Soupy seafood rice prepared with spiny lobster meat

245 Lei

Arroz de garoupa com camarões

Orez zemos cu peste Grouper si creveti – 450g

Soupy seafood rice prepared with Grouper fish and shrimps

152 Lei

Caril de camarão

Curry în stil portughez, fin, aromat si fructat cu creveti tiger si orez  basmati – 350g

Smooth, aromatic and fruity Portuguese style curry with tiger prawns and basmati rice

124 Lei

Risotto com cogumelos

Risotto cu ciuperci shiitake, sparanghel si trufe negre – 220g

Risotto with shiitake mushrooms, asparagus and black truffles

74 Lei

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
sos vin alb  |  Accesorii botez  |  Accesorii evenimente  |  Accesorii evenimente corporate  |  Albastru marin  |  Amestec cartofi prajiti  |  Apa carbogazoasa  |  Apa minerala  |  Ardei gras  |  Ardei gras rosu  |  Ardei gras verde  |  Bucatarie portugheza restaurant  |  Caracatita gratar  |  Carne mici  |  Carne pui  |  Carne scoici  |  Cartofi cu ciuperci  |  Cartofi prajiti  |  Ceapa verde  |  Ciocolata lapte  |  Ciuperci cu masline   |  Ciuperci trufe  |  Cocktail de fructe   |  Cocktail de fructe de mare  |  Cocktail din fructe mare   |  Cocktailuri organizari  |  Corporate design  |  Crema de legume   |  Crema de zahar ars   |  Crema inghetata  |  Crema zahar ars  |  Creveti jumbo  |  Deserturi  |  Design eveniment  |  Design interior  |  Design interior corporate  |  Design restaurant  |  Echipa de profesionisti  |  Elemente legatura  |  Elemente terasa  |  Eveniment corporate  |  Evenimente corporate  |  Evenimente personale  |  Evenimente private  |  Evenimente tematice  |  Fasole verde  |  File de cod cu ciuperci   |  File peste  |  Fructe mare  |  Fructe padure  |  Fructe proaspete  |  Furnizori de servicii   |  Garnituri legume  |  Homari fructe mare  |  Icre somon  |  Ingrediente proaspete  |  Legume la gratar  |  Masline negre  |  Meniu copii  |  Meniu pui  |  Mese albastru  |  Mese terasa  |  Orez basmati  |  Orez cu legume  |  Orez fructe mare  |  Orez rosu  |  Orez simplu  |  Organizare evenimente  |  Organizare evenimente corporate,  |  Organizare evenimente tematice  |  Organizare petrecere  |  Pateuri carne  |  Peste cu carne alba  |  Peste gratar  |  Peste pane  |  Petrecere copii  |  Petrecere corporate  |  Petrecere pentru copii  |  Petreceri cocktail  |  Piure cartofi  |  Piure fructe  |  Piure legume  |  Platou fructe   |  Preparate carne porc  |  Preparate carne pui  |  Preparate carne vita  |  Preparate culinare  |  Preparate internationale  |  Preparate legume  |  Preparate muschi vita  |  Preparate porc  |  Preparate pui  |  Preparate vita  |  Pui aroma peste  |  Recomandari   |  Restaurant bucuresti  |  Restaurante bucuresti  |  Restaurante sector 2  |  Rosii cherry  |  Salata de cartofi  |  Salata de fructe  |  Salata de rosii  |  Salata fructe  |  Salata gourmet  |  Salata telina  |  Salata ton  |  Salata verde cu ceapa  |  Selectie bone  |  Servicii design interior  |  Sos fructe padure  |  Sos salata usturoi  |  Sos tartar  |  Sos usturoi  |  Sosirea invitatilor  |  Sosirea la restaurant  |  Specialitati carne  |  Specialitati culinare  |  Specialitati orez  |  Specialitati peste  |  Specialitati porc  |  Specialitati pui  |  Steak de vita   |  Stilul de viata  |  Supa crema  |  Telina cu masline   |  Telina cu orez   |  Terase restaurante  |  Uscat simplu   |  Vanzare vinuri  |  Vin alb  |  Vin rosu  |  Vinuri internationale  |  Vita cartofi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.