Darcom Energy - Sisteme fotovoltaice Afisari: 5
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Instalatii electrice, automatizari Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Oltenitei, nr. 219A, Popesti Leordeni, judetul Ilfov
-------------------------
Phone: Telefon
  0215556332; 0755327266
-------------------------
Web: Internet
  email: ofertare@darcomenergy.ro
  site: www.darcomenergy.ro
  facebook: darcomenergy

 
Sistem fotovoltaic OFF-GRID  
Detalii  

Un sistem fotovoltaic off-grid, cunoscut si sub denumirea de sistem izolat sau independent de retea, reprezinta o instalatie solara complet autonoma, care nu este conectata la reteaua electrica publica.

Sistemele fotovoltaice off-grid sunt utilizate în zone în care accesul la reteaua electrica publica este dificil sau costisitor, precum zonele rurale îndepartate sau locatiile izolate. Aceste sisteme ofera independenta energetica si pot furniza energie în mod constant în zone în care nu exista o sursa conventionala de electricitate. Cu toate acestea, deoarece aceste sisteme depind de stocarea energiei în baterii, este important sa se gestioneze cu atentie consumul de energie pentru a nu epuiza rezervele în perioade cu putina productie solara. Sisteme off-grid permit conectarea unor surse suplimentare de energie cum ar fi generatoarele.

Independenta energetica

Sistemele fotovoltaice off-grid ofera posibilitatea de a deveni complet independenti din punct de vedere energetic, eliminând nevoia de a depinde de reteaua electrica publica. Acest lucru este deosebit de benefic în zonele izolate sau în locatiile în care extinderea retelei electrice ar fi costisitoare sau impracticabila.
 

Acces la energie în zone îndepartate

Aceste sisteme permit furnizarea de energie electrica în zone rurale sau îndepartate, unde infrastructura electrica nu este disponibila sau eficienta. Astfel, pot contribui semnificativ la îmbunatatirea calitatii vietii si la dezvoltarea economica a comunitatilor care altfel ar avea dificultati în a accesa energie.
 

Stabilitate în situatii de criza

Sistemele off-grid ofera o sursa de energie independenta în situatii de criza sau în cazul întreruperilor din reteaua electrica. Aceasta poate fi cruciala pentru furnizarea de energie pentru necesitatile de baza, precum iluminatul, încalzirea si aparatele esentiale, în cazul unor evenimente neprevazute sau dezastre naturale.
 

Flexibilitate în amplasare

Deoarece aceste sisteme nu depind de infrastructura electrica existenta, acestea pot fi instalate în locatii diverse si variate. Acest lucru ofera utilizatorilor flexibilitate în alegerea locului de amplasare a sistemului, fie ca este vorba de o cabana de vacanta, un refugiu în natura sau o platforma de cercetare în zone izolate.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.