Dr. Dragus-clinica stomatologica- Bucuresti Afisari: 347
Categorie: ASISTENTA MEDICALA >> Stomatologie si tehnica dentara Vizitatori: 218
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Stirbei Voda, nr. 110 A, sector 1,
-------------------------
Phone: Telefon
  0213124690; 0722555269
-------------------------
Web: Internet
  email: office@clinicadrdragus.ro
  site: www.clinicadrdragus.ro

 
Condilografie  
Detalii  video  

Condilografie – ce este? Condilografia este o tehnica de diagnosticare neinvaziva a articulatiei temporo-mandibulare (ATM). Este recomandata in cazurile reabilitarilor complexe, pe dinti naturali si implanturi dentare, precum si in tratamentele ortodontice.

Clinica Dr. Dragus se diferentiaza printr-o abordare medicala integrata, prin tratamente interdisciplinare si metode digitalizate de planificare a tratamentului.

Condilografia este una dintre aceste tehnici de ultima ora de care pot beneficia cei care ne trec pragul. Este vorba practic de o metoda de dignoza de mare precizie care permite sa tratam 100% corect si eficient probleme ce tin de disfunctii ale sistemului cranio-mandibular sau au impact asupra acestuia.

 

Condilografie – Sa intelegem sistemul cranio-mandibular

Sistemul cranio-mandibular are 6 functii:

  • respiratie
  • vorbire
  • deglutitie
  • masticatie
  • estetic
  • stres-management Toate aceste 6 functii sunt sustinute si se realizeaza cu ajutorul miscarilor de dinamica mandibulara. Miscarile de dinamica ale mandibulei sunt miscari de rotatie si translatie complexe si unice fiecarui pacient, realizate cu ajutorul muschilor sistemului cranio-mandibular. De fapt aceste miscari sunt reflexe ale organismului uman.

Toate aceste miscari au fost studiate in ultimii 300 ani de foarte multi medici dentisti si au fost descifrate, apoi proiectate, dupa care au fost realizate diverse articulatoare programabile simple si complexe.

In secolul 21 datorita digitalizarii si tehnologiilor avansate (scanarea intraorala, diagnosticarea cariilor cu Diagnocam sau endodontia microscopica), medicii dentisti contemporani au la dispozitie articulatoare complexe si exacte care redau identic toate miscarile de dinamica ale mandibulei.

 

Condilografie – Afectiuni ale sistemului cranio-mandibular

 

Optand pentru o condilografie putem depista afectiuni cranio-mandibulare precum: articulatii cu discul articular dislocat si articulatii artrozice.

Aceste afectiuni se pot manifesta sub forma unei inflamatii acute sau cronice a articulatiei temporo-mandibulare, care conecteaza mandibula de craniu.

Persoanele care au probleme la nivelul cranio-mandibular prezinta simptome precum: durere la nivelul articulatiei temporo-mandibulare, in zona urechii, a cefei, a gatului, la deschiderea larga a gurii si chiar in timpul masticatiei.

Diagnosticarea se face cu ajutorul condilografului electronic, iar tratamentul dureaza intre 6 si 8 luni si presupune repozitionarea mandibulei. Repozitionarea mandibulei se face fie prin lucrari protetice indirecte sau directe, fie prin mutarea dintilor naturali cu ajutorul aparatelor ortodontice.

Sunt cazuri in care pacientul trebui urmarit pe o perioada de cateva luni, pentru a ne asigura ca lucrarea si-a atins obiectivul, dar de cele mai multe ori rezultatul este definitiv, iar tratamentul nedureros.

 

Condilografie – Avantaje

 

O condilografie transmite informatii exacte si vitale din cabinetul de medicina dentara in laboratorul de tehnica dentara, cum ar fi pozitia osului maxilar fata de diverse planuri de referinta (Frankfurt sau Camper), pozitie ce se regaseste pe modelul superior.

Tot condilografia transmite toti indicatori programabili ai articulatorului.

 

Printre acestia se numara:

  • inclinarea sagitala a fiecarui condil, valoare ce este in directa legatura cu anatomia osului temporal si mai exact cu fosa glenoida si eminenta
  • unghiurile Benett care sunt in directa legatura cu inclinarea orizontala a condililor
  • ISS care este legat de traseul orizontal al condilului
  • Shift angle este un unghi ce se regaseste pe partea lucratoare, iar condilul descrie o miscare de laterotruzie in plan orizontal. Toate aceste miscari de dinamica ale mandibulei combinate participa la functionalitatea sistemului cranio-mandibular.

Parametri ca SCI< Bennet< ISS< Shift Angle odata setati pe un articulator, vor sustine predictibilitatea, eficienta si profesionalismul planului de tratament protetic si preprotetic.

Cu alte cuvinte toate tratamentele noastre protetice indirecte trebuiesc realizate atat intraoral, cat si extra oral intr-un laborator de tehnica dentara.

Indiferent ca avem un plan de tratament protetic cu protezare pe implanturi sau combinat implanturi cu dinti naturali, un wax-up diagnostic , un aparat ortodontic, o repozitionare mandibulara, o interventie de chirurgie dentara ortognata etc, toate aceste planuri de tratament trebuiesc realizate extra oral. De aceea este nevoie de un dispozitiv care sa le sustina foarte exact fata de realitatea intraorala.

Un astfel de articulator asociat cu un condilograf electronic ce poate inregistra micronic dinamica mandibulei in toata functionalitatea ei este indispensabil pentru reusita si succesul planului de tratament. Aceasta mai ales in cazurile cu protetica pe implant unde lucrurile sunt mai complexe decat in cazul unor lucrari clasice pe dintii naturali.

Practic, este vital ca lucrarile protetice sa nu fie doar de estetica dentara si functionale, ci sa fie realizate intr-un echilibru articular. Apeland la condilografie eliminam riscul de dezechilibrare a sistemului cranio-mandibula

Medicina Interdisciplinara – Terapia  SANUM

      Terapia SANUM reprezinta o cale naturala de sustinere a posibilitatilor deja existente ale organismului de a se regla, regenera si vindeca, oferind o alta perspectiva in abordarea bolilor cronice si anume tratarea lor.

     Conceptul SANUM se bazeaza in mare parte pe cercetarea extensiva a microbiologului german Prof. Dr. Gunther Enderleinn si pe principala sa lucrare, “Cyclogenia Bacteriei”, publicata in 1925. In urma unor studii amanuntite asupra organismului uman, acesta a descoperit fenomenul de pleomorfism in ceea ce priveste microorganismele din corpul uman, concept potrivit caruia microbii iau numeroase forme in cadrul unui ciclu de dezvoltare pe care l-a numit ciclogenie. Spre deosebire de medicina moderna care considera ca fiecare microorganism exista intr-o forma unica de-a lungul vietii prin intermediul careia ataca organismul uman, cercetatorul german vine cu o idee diferita si anume ca microorganismele pot trece prin diferite stadii de dezvoltare, de la formele initiale nepatogene la cele ulterioare, patogene, de la particule cu dimensiuni submicronice pana la virusi, bacterii si culminand ca ciuperci. Stadiul in care acestea se gasesc este intr-o stransa interdependenta cu mediul intern si mai exact cu prezenta sau absenta toxicitatii, in functie de care ele pot declansa sau nu bolile virale, fungice sau bacteriene. Un aspect deosebit de important in aparitia majoritatii bolilor il constituie si starea de hiperaciditate ce reprezinta un mediul prielnic de dezvoltare a patogenilor si totodata unul nefavorabil si distrugator pentru organismul uman.

     El a descoperit de asemenea ca exista un proces natural prin care ecosistemul microbian intern mentine un echilibru al sanatatii organismului. Pe baza acestui concept, cu scopul de a reusi sa repare dezechilibrele aparute si declansatoare de boli, a dezvoltat remedii izopate unice derivate din culturi fungice. Prin utilizarea remediilor fungice corespunzatoare, formele virulente pot fi regresate la cele avirulente, astfel schimband privirea de ansamblu asupra bolii in sine si anume rezolvarea cauzei si nu mascarea ei prin ameliorarea simptomelor.

      Avand la baza in mare parte aceeasi idee si anume posibilitatea schimbarii formei de existenta a patogenilor in functie de conditiile mediului intern, cercetatorul american Royal Rife a izolat de la nivelul a sute de tumori un virus pe care l-a analizat la microscop. A ajuns la concluzia ca direct proportional cu cresterea gradului de toxicitate, acesta exista sub forma de E. Coli, apoi Salmonella typhi si in cele din urma M. tuberculosum. Cand gradul de toxicitate ajunge la un nivel extrem de ridicat, acesta se transforma in virusul BX si BY, gasite la nivelul tumorilor. In mod evident, cancerul este deci o boala generala a organismului, iar tumora este un simptom. Tratamentul tumorii si lipsa tratamentului cauzei permite astfel recidivarea in aproximativ 3-5 ani.

     Luand in considerare aceste aspecte, Sanum-Kehlbeck ofera o gama variata de remedii (remedii izopate unice derivate din culturi fungice, remedii bacteriene potentate, suplimente nutritive, remedii pe baza de plante si substante alcalinizante si imunomodelatoare) produse la un nivel de calitate inalta de catre compania Sanum-Kehlbeck GmbH & Co KG situata in nordul Germaniei. Unicul reprezentant in Romania este dr Viviana Bogdan. Pe langa acestea, de asemenea exista posibilitatea de a folosi o metoda de scanare (Delta Scan VIP) prin care pacientul poate sa-si faca o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate actuale, dar si asupra riscurilor sau predispozitiei spre imbolnavire.

     Diagnosticarea este un pas foarte important in recuperarea completa a sanatatii organismului. In numai 15 min, Delta Scan ofera o scanare completa a organismului, recunoaste, pana la cele mai mici detalii, diferite tipuri de patologii, paraziti, influente toxice sau biologice (de exemplu alergii), malnutritia si chiar influentele emotionale/psihologice si afectiuni genetice printr-o metoda neinvaziva. Aceasta ofera informatii asupra tuturor aparatelor si sistemelor organismului uman.

     Functioneaza pe baza bio-energetica (camp morfogenetic) si permite:

-examinarea sangelui prin analize de sange, a microflorei ( virusi, bacterii, ciuperci, paraziti ) si analiza firului de par;

-detectarea bolilor prezente in organism precum si cauzele evolutiei lor;

-detectarea echilibrului acidobazic;

-determinarea prognosticului bolii cu 1-5 ani inainte;

-selectarea celui mai eficient tratament, avand posibilitatea de a testa orice medicament ( remediu) in camera speciala de biorezonanta, putand determina efectul acestuia asupra organismului;

-prepararea remediului individual electronic.

     Practic, in cazul oricarei boli, cauza o reprezinta un dezechilibrul al organismului care permite agentilor patogeni sau altor mecanisme daunatoare sa produca simptomele caracteristice fiecareia. Este astfel necesara tratarea dezechilibrului inainte de toate, In medicina dentara, se aplica aceleasi idei, iar conceptul Sanum reprezinta astfel o metoda superioara de diagnosticare si tratament pentru cavitatea orala si regiunile asociate la fel ca pentru orice alta parte a organsimului, putand fi abordate probleme precum bolile parodontale si cancerele orale.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
Prezentare video
 
ameteli  |  produse endodontice  |  vase de sange  |  Aditie os  |  Aditii osoase  |  Afectiune acuta,cronica  |  Afectiuni acute tratamente  |  Afectiuni ale gingiei   |  Afectiuni ale ligamentelor  |  Afectiuni cronice tratamente  |  Afectiuni multiple  |  Afectiuni parodontale  |  Afectiuni renale   |  Afectiuni reumatismale  |  Afectiuni tesutul colagen  |  Afectiunilor pulpei dentare  |  Air flow  |  Albire dentara  |  Albire dinti  |  Albire laser  |  Albirea dintilor  |  Albirea dintilor cu gel  |  Albirea dintilor cu laser  |  Albirea dintilor domiciliu  |  Alimente baza  |  Alimente naturale  |  Amprenta digitala  |  Analiza diagnostic   |  Analize de piata  |  Analize glicemie  |  Analize piata  |  Analize sange  |  Anestezie nivelul buzelor   |  Anestezie generala  |  Anestezie locala  |  Apa la nivelul tesutului   |  Apa albire  |  Apa de gura  |  Apa fierbinte  |  Apa masa  |  Aparat dentar  |  Aparat fix pe arcada  |  Aparat ortodontic fix  |  Aparate anestezie  |  Aparate curatat  |  Aparate dentare  |  Aparate dentare copii   |  Aparate dentare fixe  |  Aparate dentare mobile  |  Aparate detartraj  |  Aparate diagnostic  |  Aparate diagnosticare  |  Aparate ortodontice  |  Aparate ultrasunete  |  Aparatul cu ultrasunete  |  Aparatul dentar  |  Aparatura diagnostic  |  Aparatura estetica  |  Aparatura medicala  |  Aparatura moderna  |  Aparatura profesionista dj   |  Aparitia bacteriilor  |  Aparitia bolilor in culturi   |  Arcada dentara  |  Articulatii cap  |  Artrita tratamente  |  Asistenta medicala  |  Asistente medicale  |  Ata dentara  |  Baza de tratament  |  Baza dintelui  |  Bio lifting  |  Biocompatibilitate mare   |  Boala grava   |  Boala parodontala tratament  |  Boli ale gingiei   |  Boli cronice   |  Boli dentare:  |  Boli interne  |  Boli periodontale  |  Boli profesionale  |  Boli sange diagnostic  |  Boli virale  |  Bonturile protetice  |  Cabinet stomatologic sector 1  |  Cabinete stomatologice  |  Calitate slaba a osului  |  Campul protetic  |  Campului protetic  |  Canal radicular  |  Cariile dentare  |  Cavitatii bucale  |  Celulele organismului  |  Ceramica dentara  |  Ceramica implant  |  Ceramica zirconiu  |  Chimice produse  |  Chirurgie adulti  |  Chirurgie dentara  |  Chirurgie estetica  |  Chirurgie generala  |  Chirurgie orala  |  Chirurgie ortognata  |  Chirurgie parodontala  |  Chirurgie plastica  |  Chirurgie plastica gingivala  |  Chirurgie protetica  |  Chirurgie si implantologie  |  Chirurgie si implantologie dentara  |  Chisturi osoase  |  Chiuretaj subgingival  |  Controale periodice  |  Controale dentare regulate  |  Controlul placii bacteriene  |  Corectarea zambetului   |  Coroana ceramica  |  Coroana ceramica implant   |  Coroana dentara  |  Coroana dentara ceramica  |  Coroana integral ceramica  |  Coroane ceramica  |  Coroane dentare  |  Coroane zirconiu  |  Coroanele dentare  |  Cosmetica dentara  |  Cosmetica naturala  |  Cresterea firului de par  |  Culoarea dintilor naturali  |  Curatare lift  |  Curent aer  |  Deplasarea   |  Deplasarea in apa   |  Detartraj mecanic  |  Detartraj ultrasunete  |  Dezechilibre ale organismului  |  Dezechilibre emotionale  |  Dezvoltarea bacteriilor  |  Diagnostic computerizat  |  Diagnostic parodontal  |  Diagnostic sarcina  |  Diagnosticare biorezonanta  |  Diagnosticare energetica  |  Diagnosticare sistem  |  Dinte compozit  |  Dinti ceramica  |  Dinti cu gutiere  |  Dinti din ceramica  |  Dintii afectati   |  Dintii frontali   |  Dintii lipsa  |  Dintii naturali  |  Dioxid carbon alimentar  |  Dispozitiv medical   |  Distrugerea bacteriilor  |  Dupa extractie  |  Durere cap tratamente  |  Dureri de stomac  |  Dureri dentare  |  Dureri reumatice  |  Echipa tehnicieni profesionisti  |  Echipa de profesionisti  |  Echipamente diagnosticare  |  Echipamente ortopedie  |  Echipamente ultima generatie  |  Ecologizare materiale ceramice  |  Elimina stresul  |  Eliminarea riscurilor   |  Estetica dentara  |  Estetica dentara albire dinti  |  Estetica faciala  |  Estetica medicala  |  Evolutia dintelui  |  Evolutie sarcina  |  Extractia dintilor   |  Extractie dentara  |  Extractii dentare  |  Extractii radacini  |  Factori de risc  |  Factori favorizanti ai bolii   |  Fara grefa osoasa  |  Fara interventie chirurgicala  |  Fatete ceramica  |  Fatete ceramice  |  Fatete ceramice, coroane  |  Fatete de ceramica  |  Fatetele ceramice  |  Femeile insarcinate  |  Fizionomia fetei  |  Folii personalizate  |  Folosirea atei dentare  |  Forma dintelui   |  Fortele masticatorii  |  Fracturi ortopedice  |  Fructe mare  |  Gingivectomie dinte  |  Gingivoplastie dinte  |  Gipsuri dentare  |  Grefa osoasa  |  Grefe osoase  |  Guma de mestecat  |  Guma mestecat  |  Gutiere  |  Gutiere albire  |  Gutiere bruxism  |  Gutiere cu gel   |  Igiena bucala  |  Igiena dentara  |  Igiena dentara deficitara   |  Igiena orala  |  Igiena si sterilizare  |  Igienizare air flow  |  Igienizare corecta  |  Igienizare dentara  |  Implant dentar  |  Implant dentar straumann,  |  Implant ortodontic  |  Implant par  |  Implantologie dentara  |  Implantul dentar  |  Implanturi dentare  |  Indreptarea dintilor  |  Infectia radacinii dintelui   |  Infectii bacteriene   |  Inflamatia urechii  |  Interiorul osului  |  Interventie chirurgicala   |  Interventie chirurgicala dentara  |  Interventie rapida  |  Interventii chirurgicale  |  Interventii chirurgicale ä¹âŸi stomatologice   |  Interventii chirurgicale parodontale  |  Interventii ortodontice  |  Interventii rapide  |  Interventii situatii urgenta  |  Interventii urgenta  |  Investigatie antecedente comerciale  |  Laborator analiza medicala  |  Laborator analize  |  Laborator dentar  |  Laborator propriu  |  Laboratorul de analize   |  Laboratorul dentar  |  Laser estetic  |  Lipsa unei radacini  |  Locul extractiei   |  Lucrari cimentare  |  Lucrari dentare ceramica  |  Lucrari dentare compozit  |  Lucrari integral ceramice  |  Lucrari laborator  |  Lucrari protetice  |  Lucrari protetice cimentate  |  Lucrari protetice pe implanturi  |  Lucrari stomatologice  |  Lucrari zirconiu  |  Luxatii ortopedice  |  Management al mediului  |  Management calitate  |  Management timp  |  Masuratori de precizie  |  Material amprentare  |  Material estetic  |  Material special  |  Materiale ceramice  |  Materiale ceramice compozite  |  Materiale compozite  |  Materiale cosmetica  |  Materiale stomatologice  |  Materiale sutura  |  Materialului de amprentare  |  Medic dentist   |  Medic implantolog  |  Medic stomatolog  |  Medicamente orale  |  Medici dentisti  |  Medicina dentara  |  Medicina energetica  |  Medicina estetica  |  Medicina generala  |  Medicina laborator  |  Medicina vietii  |  Medicul dentist   |  Medicul implantolog  |  Membrane artificiale  |  Membrane colagen  |  Membrane lichide  |  Membrane sutura  |  Mestecarea alimentelor  |  Metoda diagnostic neinvaziva  |  Metoda de diagnostic   |  Metoda neinvaziva  |  Metode de igiena orala  |  Mici interventii chirurgicale  |  Moarte clinica  |  Modele tridimensionale  |  Morfologia dentara  |  Mucoasele bucale  |  Mulaj dentar  |  Mulaj individual   |  Nivelul de lumina   |  Obturarea canalului  |  Ocluzie dentara  |  Operatii cu lambou  |  Operatii lambou  |  Ortodontie aparate dentare  |  Ortodontie tratamente  |  Ortopedie tratamente  |  Osul alveolar  |  Osul mandibular   |  Osul mandibulei  |  Osul maxilar  |  Osul maxilar sau mandibular  |  Otite medii  |  Parodontologie parodontoza  |  Parodontoza tratament  |  Peri moi  |  Periajul   |  Periajul danturii  |  Periajul dentar   |  Pierderea dintelui  |  Pierderea dintilor   |  Placa bacteriana  |  Plan de recuperare   |  Planul control  |  Planul de tratament  |  Plombe dentare  |  Plombe fizionomice  |  Plombele dentare  |  Pneumonie bacteria legionella  |  Pozitia naturala  |  Preventie dentara  |  Prezenta bacteriilor  |  Prim ajutor  |  Probleme psihologice   |  Probleme renale  |  Problemele de igiena  |  Procedura generala  |  Procedura stabilire cazuri malpraxis  |  Proceduri chirurgicale  |  Proceduri non chirurgicale  |  Procese patologice   |  Produse albirea dintilor  |  Produse bio  |  Produse ciocolata  |  Produse intretinere  |  Produse led  |  Produse naturale  |  Produse si tehnica medicala   |  Produse stomatologice  |  Produsele alimentare  |  Profilaxia afectiunilor gingivale  |  Profilaxie dentara  |  Protetica dentara  |  Protetica implant  |  Protetica tratamente  |  Protezare dentara   |  Pulpa dentara  |  Pulpa dintelui  |  Pulpei dentare  |  Pungi alimentare  |  Pungi medicamente  |  Pungi parodontale  |  Pungi sange  |  Pungi sterilizare  |  Radacina dintelui   |  Radacini dentare   |  Radacinii dintelui  |  Radiografie a dintelui  |  Radiologie dentara  |  Radiologie digitala  |  Radiologie intraorala  |  Raspuns in frecventa  |  Reactii alergice  |  Recomandari   |  Recuperare dupa interventii chirurgicale  |  Regenerarea pulpei dentare  |  Restaurare coronara dentara  |  Restaurari dentare estetice  |  Restaurari protetice  |  Rezectia apicala  |  Rezectie apicala  |  Rezectii apicale  |  Rezultate estetice  |  Riscuri profesionale   |  Rol estetic  |  Sanatate plante culturi agricole  |  Sanatatea dintelui  |  Sangerarea   |  Scanare cu ultrasunete  |  Scanare umana  |  Servicii dentare  |  Servicii masa  |  Servicii medicale  |  Servicii sterilizare  |  Sinus lifting deschis  |  Sinus lifting inchis   |  Sisteme comunicare  |  Sisteme igienizare  |  Sisteme management  |  Sistemul de management  |  Sistemul osos  |  Sistemul pentru mandibula  |  Slefuirea dintilor  |  Smaltul   |  Software baza  |  Solutii cad  |  Spatii interdentare  |  Specialitate stomatologica   |  Starea dintilor  |  Starea de echilibru a organismului  |  Starea osului   |  Starea pacientului   |  Starea sanatatii pacientului  |  Sterilizare chirurgicala  |  Stomatologie bucuresti  |  Stomatologie digitala  |  Stomatologie estetica  |  Stomatologie terapeutica  |  Substante chimice   |  Substituent osos  |  Suplimente nutritive  |  Suprafata dentara  |  Suprafata dintilor  |  Supraveghere persoane  |  Tehnica dentara  |  Tehnica digitala  |  Tehnici periaj  |  Tehnici de management   |  Tehnici de respiratie  |  Tehnici periaj  |  Tehnici respiratie  |  Tehnicile de periaj   |  Tehnologii mediu  |  Terapia cariilor dentare  |  Test sarcina  |  Teste de sarcina  |  Teste saliva  |  Teste sange  |  Tesut conjunctiv  |  Tesuturile dentare  |  Tesuturilor moi  |  Timp de sterilizare  |  Timpul masticatiei  |  Tip split  |  Tipul de implant   |  Tipuri de coroane dentare  |  Tipuri par  |  Toata suprafata  |  Tratament radacina  |  Tratament abces parodontal  |  Tratament afectiuni gingivale  |  Tratament air flow  |  Tratament albire cu gutiere   |  Tratament albire dinti  |  Tratament canale radiculare  |  Tratament carii  |  Tratament cefalee  |  Tratament chirurgical   |  Tratament cu medicamente  |  Tratament cu ultrasunete  |  Tratament de albire a dintilor la domiciliu  |  Tratament de albirea dintilor  |  Tratament de albirea dintilor la domiciliu  |  Tratament de gangrena  |  Tratament dentar  |  Tratament dureri dentare  |  Tratament endodontic  |  Tratament gangrena obturatie canal dinte  |  Tratament gingival  |  Tratament laser  |  Tratament molar  |  Tratament oral  |  Tratament ortodontic  |  Tratament ortodontic complex  |  Tratament ortodontic fix   |  Tratament otite  |  Tratament paradontoza  |  Tratament stomatologie  |  Tratamente albire dentara  |  Tratamente apa  |  Tratamente biorezonanta  |  Tratamente canal  |  Tratamente canal endodontie  |  Tratamente copii  |  Tratamente de albire   |  Tratamente dentare  |  Tratamente dentare ortodontice  |  Tratamente endodontice  |  Tratamente la domiciliu  |  Tratamente laser  |  Tratamente ortodontice  |  Tratamente par  |  Tratamente parodontale  |  Tratamente pentru par  |  Tratamente plante  |  Tratamente profesionale  |  Tratamente protetice  |  Tratamente stomatologice  |  Tratamente ultrasunete  |  Tratamentele cu ultrasunete   |  Tratamentul bolilor  |  Tratamentul cariilor dentare  |  Tratamentul cu ultrasunete   |  Tratamentul de canal   |  Tratamentul de curatare   |  Tratamentul fara durere   |  Tratamentul fara durere al cariilor  |  Tratamentul laser  |  Tratarea afectiunilor dentare  |  Tratarea cariilor  |  Tumori  |  Urechi mari  |  Uzura accelerata  |  Varful radacinii  |  Varful radacinii dintelui  |  Vase sange, nervi  |  Vase de sange  |  Vase renale  |  Vindecare  |  Vindecare a osului  |  Vindecare tesuturilor   |  Vindecare osoasa  |  Vizita periodica   |  Zambet stralucitor  |  Zona fetei   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.