| Detalii | | | | Mini Aperitive (Canapés) - Bline cu crema de smântâna, chivas si manciuria
- Mini frigarui cu chorizzo, tortelinii, boconcinii, busuioc, ardei si masline verzi fara sâmburi
- Tartine cu fructe de mare (creveti, calamar, baby caracatita, surimi, marinate) sos exotic
- File de rata afumata si portocale si boconcini
- Bruscheta cu rockford, smochine si nuci pecan
- Coppa cu piersica si bocconcini
- Rulouri cu somon si avocado, icre rosii
- Cupe cu creveti pane si sofran, sos de maioneza cu lime
- Pepene galben cu prosciutto, rucola
- Sparanghel la cuptor învelit în sunca serrano, piper multicolor
- Chorizzo cu ou de prepelita si coriandru
- Tartar de ton cu capere, castravete murat, chilli, busuioc si patrunjel
- Bruschete cu rucola, rosii cherry, creveti si rucola
- Quiche lorraine cu bacon si ou de prepelita
Fel Principal - Prepelite la cuptor cu struguri, costita în sos vinegret, lime
- Roastbeaf cu sos de coriandru,
- Frigarui de somon în crusta de ierburi si ghimbir, felie de lime
- Piept de rata cu sos de fructe de padure
- Muschi de vita umplut cu ierburi aromatice
- Linguini cu scoici si creveti si pesto (midii, creveti, unt, ceapa, vin demisec)
- Calamar cu unt, bacon si sparanghel
- Pui cu brânza, ricotta si salsa de rosii, busuioc
Garnitura - Ardei fripti marinati cu menta si lamâie
- Cartofi dulci rosti
- Zucchini cu ardei grasi, ciuperci si ceapa, glazurate cu otet balsamic
- Linguini cu sos pesto, muguri de pini si rucola
- Rissotto cu ciuperci, rosii cherry si busuioc verde
- Cornete de cartofi cu rosii cherry, cimbru si ulei de masline
- Broccoli cu pesmet si susan
- Cartofi wedges cu boia dulce
Salata - Salata Cobb (ardei, ciuperci, porumb, iceberg)
- Salata de sfecla rosie si mango cu migdale
- Salata de ton cu andive, orez salbatic si sos de capere
- Salata Colleslaw (varza alba, rosie, capere, hrean, maioneza)
- Salata de brânza halloumi, rucola, portocale, menta si nuci
Desert - Mini chesse cake cu crema de lamâie
- Brownie cu migdale
- Diamantina (ciocolata, menta, mascarpone, zmeura)
- Minicroisinii cu migdale si cafea
- Maffin în caramel si portocala
- Bezele cu nuci si ciocolata
- Mini Pavlova cu bezea, spuma de mascarpone, afine, capsuni si alune de padure
- Marble cu fructe confiate, menta si cereale
- Florentini (multiblat din alune granulate, ciocolata si caramel)
- Millfeuille cu vanilie si nuci
- Duocaramel
- Knicker Boocker (bezea, crema mascarpone, fructe de padure, menta)
- Salata de pere marinate cu seminte de coriandru, scortisoara
- Toffiffe almound fruits (ananas, struguri si kiwi, crema caramel, fulgi de migdale)
Specialitati pâine - Mini baghete simple si cu seminte asortate
| | |