Varianta 1 meniu organizari evenimente 2011 restaurant Elisa Dinei - Alune, migdale, fistic
- Aranjament de fructe (pe mese)
- Felul 1
- file de porc
- salam de Sibiu
- sunculita taraneasca
- cascaval, ardei cu pasta de branza
- tartina cu icre de crap
- masline
- rosie cu vinete
- castravete natur
- Felul 2
- File de salau meuniere servit cu cartofi nature si lamaie
- Felul 3
- Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, kaizer si ardei iute
- Felul 4
- Ceafa de porc si pulpa de pui servite cu cartofi taranesti si salata la alegere (varza alba, asortata de vara, muraturi)
- Chifle
- Tort (100 gr./pers.)
Open Bar (Optional): 15 Euro - Sampanie Angelli si Piscoturi (la primire)
- Bauturi Aperitiv: J & B, Balantines, Johnnie Walker, Martini, Campari, Bayles
- Vinul Casei Alb / Rosu (La Carafa) Podgoria Recas
- Bauturi Racoritoare: Gama Coca - Cola
- Apa Minerala / Plata: Borsec 0, 75
- Cafea Filtru
Avansul este de 1000 euro, restul contravalorii se achita integral la terminarea evenimentului.Servicii (10%) din valoarea notei de plata |