Varianta 2 meniu organizari evenimente 2011 restaurant Elisa Dinei - Alune, migdale, fistic
- Aranjament fructe (pe mese)
- Felul 1
- cotlet haiducesc
- rulada de pui cu legume
- trandafir din salam de Sibiu
- rulada de cascaval
- mozzarela cu rosie si oregano
- tartine cu icre de crap
- tarta cu salata a la russe
- masline cu gogosar
- nuferi de castravete
- rosie cu vinete
- Felul 2
- Dorada grill servita cu sos de ierburi aromatice si buchetiera de legume (amestec mexican)
- Felul 3
- Sarmalute in foi de varza servite cu mamaliguta, kaizer si ardei iute
- Felul 4
- File de porc impanat cu carnaciorii si afumatura, sote de legume proaspete, salata la alegere (castraveti cu usturoi, varza cu legume)
- Chifle
- Tort (100 gr./pers )
Open Bar (Optional): 15 Euro - Sampanie Angelli si Piscoturi (la primire)
- Bauturi Aperitiv: J & B, Balantines, Johnnie Walker, Martini, Campari, Bayles
- Vinul Casei Alb / Rosu (La Carafa) Podgoria Recas
- Bauturi Racoritoare: Gama Coca - Cola
- Apa Minerala / Plata: Borsec 0, 75
- Cafea Filtru
Avansul este de 1000 euro, restul contravalorii se achita integral la terminarea evenimentului.Servicii (10%) din valoarea notei de plata |