Certificat acreditat de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice – Certificatele obtinute au valabilitate permanenta si sunt recunoscute national si la nivelul Uniunii Europene. Profesionalismul ospatarilor este un aspect important deoarece are puterea de a atrage sau nu clientii. Daca vrei sa practici aceasta meserie si sa înveti cele mai eficiente tehnici de servire dar si cum sa eviti cele mai deranjante greseli fata de clienti, urmeaza un curs. Obiectivul principal al unui bun ospatar este satisfacerea clientului pentru ca acesta sa fie multumit si sa revina. La finalul cursului, absolventii vor dobândi cunostintele, deprinderile si abilitatile necesare pentru a asigura îndeplinirea urmatoarelor obiective: - Sa poata identifica sarcinile de lucru în echipa
- Sa poata enumera activitatile unitatilor de alimentatie si turism
- Sa utilizeze tehnicile promotionale specifice pentru promovarea imaginii unitatii
- Sa utilizeze corect documentele de evidenta operativa din turism si alimentatie
- Sa utilizeze sistemele de servire, în functie de tipurile de preparate/ sa poata servidiferite categorii de preparate
- Sa poata efectua servirea bauturilor conform regulilor specifice, folosind obiectele deinventar adecvate
- Sa cunoasca modul de pregatire a amestecurilor de bauturi dupa metodele specifice;
- Sa cunoasca regulile de servire specifice
- Sa poata întocmi diferite tipuri de meniuri
- Sa cunoasca modul de aranjare al mesei în functie de meniul stabilit, respectând etapelespecifice
- Sa cunoasca normele de comportament profesional
|