|
| | | | | | | | Sunt alune prajite, prelucrate mecanic si omogenizate, cu diverse granulatii, in functie de solicitarile clientului. Utilizare Se... detalii >>> | | | | | | | | Sunt alune prelucrate termic, semi-prajite, cu durata lunga de viata si reprezinta o materie prima vitala pentru industria ciocolatei,... detalii >>> | | | | | | | | Masa de cacao este atat produs intermediar cat si produs finit al industriei ciocolatei. Masa de cacao se obtine prin macinarea foarte... detalii >>> | | | | | | | | Pasta obtinuta din alune prin prelucrare mecanica intensa. In functie de solicitarile clientilor poate fi furnizata in diverse variante... detalii >>> | | | | | | | | Pasta de alune de calitate superioara, obtinuta prin prelucrare mecanica intensa. In functie de solicitarile clientilor poate fi... detalii >>> | | | | | | | | Pudra de cacao alcalizata se foloseste in general in consumul domestic, atat pentru prepararea de bauturi, in amestec cu apa sau lapte,... detalii >>> | | | | | | | | Pudra de cacao integrala sau naturala se utilizeaza in amestec cu unt de cacao in industria ciocolatei. DetaliiPudra de cacao naturala... detalii >>> | | | | | | | | Untul de cacao, desi aproape necunoscut marelui public, este un produs finit de baza in industria prelucratoare de cacao. Untul de cacao... detalii >>> | | | | | | | | |
|
|