Pudra de cacao alcalizata se foloseste in general in consumul domestic, atat pentru prepararea de bauturi, in amestec cu apa sau lapte, cat si pentru producerea articolelor de cofetarie. Cacaua alcalizata are un gust mai placut si o aroma mai intensa decat cacaua naturala. DetaliiPudra de cacao alcalizata/S9 are o culoare maro inchis si o aroma mai fina decat cacaua naturalaCaracteristici fizico-chimice:- Grasimi 10-12%- Umezeala max. 4.5%- PH 8.8 ± 0.4- Granularitate 75µ 99.6% ± 0.2- Acid oleic max. 2.25%- Coji max 1.75%- Reziduuri solide dupa ardere max. 14%- Continut de arsenic max. 1 mg/kg- Continut de plumb max. 2 mg/kg- Continut de cupru max. 50 mg/kgAmbalareCa si pudra naturala, pudra alcalizata este ambalata in saci de 25 de kilograme din carton special tratat, dublat cu polietilena de inalta densitate. MarcajSacii sunt marcti cu:- Descrierea produsului- Tipul si codul produsului- Numele si sigla producatorului- Data productiei si data expirarii- Numarul lotului- Greutatea neta- Tara de origine- Detalii privind conditiile de depozitare |