Pudra de cacao integrala sau naturala se utilizeaza in amestec cu unt de cacao in industria ciocolatei. DetaliiPudra de cacao naturala Altinmarka are o culoare mai deschisa si are aroma puternicaCaracteristici fizico-chimice:- Grasimi 10-12%- Umezeala max. 4.5%- PH 6.0 ± 0.4- Granularitate 75µ 99.6% ± 0.2- Acid oleic max. 2.25%- Coji max 1.75%- Reziduuri solide dupa ardere max. 8%- Continut de arsenic max. 1 mg/kg- Continut de plumb max. 2 mg/kg- Continut de cupru max. 50 mg/kgAmbalareMaterialul de ambalat este alcatuit din 2 straturi de carton tratat cu sulfat de sodiu separate printr-un al treilea strat din polietilena de inalta densitate. Sacii au capacitati nete de 25 de kilogrameMarcajSacii sunt marcati cu:- Descrierea produsului- Tipul si codul produsului- Numele si sigla producatorului- Data productiei si data expirarii- Numarul lotului- Greutatea neta- Tara de origine- Detalii privind conditiile de depozitare |