Gustare
Guacamole cu nachos în lingurita - 20g Bruscheta cu brânza de capra, sos pesto si parmezan - 20g Bruscheta cu ciuperci trase la tigaie - 20g Mini pizza cu masline, ciuperci si busuioc proaspat - 35g Chiftelute de porc cu susan si marar - 45g Involtini de somon fume, crema de branza si chives – 25g Mini quiche lorraine - 25g Ou umplut mimosa –55g Veggie sticks în sos de iaurt cu menta – 40g
Fel principal I
File de salau cu sos de lamâie si orez basmati cu nuci si stafide 150g/200g sau Pastrav la gratar cu sos de lamaie si cartofi natur cu unt 250g/200g
Fel principal II
Sarmale cu carne de porc în frunze de varza cu mamaliga, smântâna si ardei iute 300g/200g/30g
Fel principal III
Friptura de porc cu sos de portocale, piure de cartofi dulci si salata persana 200g/200g/150g sau Friptura de vita cu sos de rosii, morcovi caramelizati cu susan si salata de varza alba 200g/200g/150g sau Live cooking show cu ceafa de porc, pulpe de pui dezosate, cârnati proaspeti de porc/oaie, legume la gratar, cartofi la ceaun si salata de muraturi 300g/100g/ 100g/ 150g
Din partea casei, la primire, punem pe mese mix de saleuri cu chimen si susan. |