Cursul de Patiserie este recomandat celor ce isi doresc sa realizeze cu mainile proprii produse de patiserie care sa cucereasca cele mai pretentioase si rafinate simturi. Combina ingrediente de calitate cu stiinta si arta! Imbina traditia cu tehnici inovatoare si alege mixul perfect dintre gust, aroma si textura. Nu vom merge la Paris pentru a invata toate acestea, dar vom aduce cultura si tehnicile patiseriei frantuzesti la tine. Descopera cele mai “adanci” secrete ale meseriei pentru a incepe o cariera sau afacere in domeniu. In plus, cursul este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca, la final, obtii o diploma de Patiser cu care vei putea profesa atat in tara cat si in strainatate. Ce inveti la Cursul de Patiser? Invata cum sa prepari croissante, torsade, tarte, strudele, dantele, pain au chocolat, palmieri, milles feuilles sau briose, toate potrivite pentru orice moment al zilei, irezistibile pana si pentru cei mai mofturosi clienti, gata sa fie servite in familie sau chiar de pus in vitrina! Scoate din cuptor mirosul calatoriilor indepartate si creeaza poveste in farfurie. Dulce sau sarat, modern sau artizanal, acest curs isi propune sa aduca firmituri de fericire iubitorilor de patiserie dar si tehnici solide de lucru in domeniu. Te asteptam cu determinare, pasiune si dorinta de a deveni cel mai bun. Trainerii nostri, Pastry Chefs, sunt pregatiti sa impartaseasca din experienta lor si sa iti insufle pasiunea si bucuria pentru acest domeniu. In ei vei gasi inspiratia si motivatia de a te perfectiona si de a impresiona prin preparatele tale. Descopera Patiseria de „atunci” si de astazi! Urmand cursul de patiserie iti dezvolti tehnicile de lucru si abilitatile in domeniu. In plus, inveti despre ingredientele de baza, rolul lor in produse dar si modul in care acestea interactioneaza sau se comporta. O alta tema foarte importanta a cursului se refera la procesele si etapele tehnologice, fluxul de lucru si tot ceea ce tine de buna functionare a unei patiserii. |