Cu totii suntem constienti de insemnatatea folosirii unei surse de apa sigure si sanatoase Dar pentru aceasta nu este nevoie sa stati la cozi, nu este nevoie sa carati, nu este nevoie sa va incurcati si sa va ocupati spatiul cu recipiente goale. Si puteti avea o apa de cea mai buna calitate, direct de la robinet ! O apa sanatoasa si cristalina, fara 99% din "problemele" urmatoare: gust neplacut si miros, microorganisme, turbiditate, arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, etc Sistemele de Osmoza inversa produse de catre EcoWater folosesc ultimele noutati din domeniu, transformandu-va calitatea vietii. Utilizate pe larg in anumite domenii din industrie si spitale, aceste sisteme au inceput sa fie tot mai mult folosite si in domeniul casnic mai ales datorita calitatii exceptionale a apei produse, a fiabilitatii precum si a costurilor de exploatare extrem de reduse. Sistemul de osmoza inversa are o constructie foarte simpla si ocupa un spatiu limitat sub chiuveta mai ales daca este vorba de apa pe care o folosim pentru prepararea mancarii, ceaiului, cafelei, etc dar si mai important, pentru baut. Si tocmai de aceea, apa imbuteliata pare solutia cea mai la indemana... Acesta contine: • pre-filtrare mecanica • element cu membrana pentru osmoza inversa • post-filtrare cu carbune activ • vas de stoc apa tratata si robinet chiuveta • elemente de conectare la reteaua de apa proprie Durata de viata a elementului cu membrana pentru osmoza inversa (RO) este estimata la cca. 8000 litri apa plata produsa. Durata de viata a unui cartus de pre-filtrare este estimata la cca. 6 luni. Estimarile sunt facute pentru conditii de calitate a apei de alimentare conform fisei tehnice a echipamentului. Sistemul permite utilizatorului sa beneficieze de o apa de foarte buna calitate. Printre compusii indepartati din apa sunt: arseniu, bariu, cadmiu, crom (Cr3+/Cr6+), cupru, plumb, nitrati, nitriti, radiu, seleniu, amoniu, bicarbonati, bromuri, clor liber, cloruri, magneziu, sodiu, sulfati, tanin, zinc, aluminiu, turbiditate, gust neplacut si miros, microorganisme etc. 1 – Apa de alimentare trece printr-un PRE-FILTRU unde se retin particule in suspensie, si se elimina clorul datorita carbunelui activ. 2 – presiunea apei de la retea genereaza trecerea apei prin MEMBRANA, astfel cea mai mare parte a sarurilor dizolvate si a materiilor organice sunt directionate catre canalizare. 3 – Apa produsa este pastrata intr-un REZERVOR PRESURIZAT si este disponibila la robinetul din furnitura echipamentului. 4 – In drumul catre utilizator, din rezervor apa mai trece printr-un POST-FILTRU, unde se elimina eventuale urme de impuritati, gust, culoare sau miros. 5 – VANA DE CONTROL opreste productia de apa automat atunci cand rezervorul de stoc este plin sau nu exista consum de apa. Acest lucru conduce la depresurizarea membranei si la prelungirea duratei de viata a acesteia, precum si la oprirea curgerii inutile catre canalizare. |