|
IMPORITO | Afisari: 822 | Categorie: COMERT >> Bauturi | Vizitatori: 381 | | | | | | Fabricare · Varietăţi 50% Malvasía, 35% Viura, 15% Altele · Vinificaţie Sistemul curăţării de ciorchini cu o macerare prefermentativă cu pieliţe timp de 2 zile la o temperatură scăzută (8 – 10 oC) · Tratare Fermentaţie malolactică în butoaie noi de stejar francez boabe fine tip Allier, urmată de o tratare cu îndepărtarea periodică a drojdiilor timp de 5 luni în aceleaşi butoaie de stejar francez. · Îmbuteliere Fără stabilizare la rece şi cu filtrare uşoară. Total 6.600 sticle de 75 cl provenite din 22 butoaie. Degustare · Culoare Galben deschis foarte strălucitor. · Aromă Aromă de o mare intensitate, curat, fin şi eşegant. Predomină florile, cimişirul, cu note de fructe coapte, miere, citrice foarte bine integrate cu cele afumate şi toffee de lemn fin. Miros complex şi armonios. · Buchet Untos. Rotund. Bine echilibrat. Structurat. Foarte persistent cu miros foarte floral. Armonios şi cărnos. | | | | | | | | |
|
|