|
IMPORITO | Afisari: 822 | Categorie: COMERT >> Bauturi | Vizitatori: 381 | | | | | | Fabricare · Varietăţi 100% Timpuriu · Vinificaţie Selecţia exhaustivă a strugurilor din propriile podgorii până în cramă. Cules manual. Fermentaţia strugurilor curăţaţi de ciorchini, însă fără presare, la o temperatură controlată de 26 – 27 grade Celsius cu macerare specială la rece. · Tratare Cu fermentaţie malolactică în butoi, urmată de o tratare timp de 18 luni în aceleaşi butoaie de stejar francez (80%) şi unguresc (20%), cu mutări periodice la fiecare 4 luni. Stabilizare naturală a vinului în butoi. · Îmbuteliere Îmbuteliere cu o filtrare neagresivă pentru a respecta toate calităţile naturale ale vinului. Producţie limitată de 13.300 sticle de 75 cl. Degustare · Aspect Curat. Strălucitor. Lacrimă abundentă · Culoare Roşu cireaşă cu bordura grena bine acoperită. · Aromă Elegantă, curată. Fructe negre foarte coapte, foarte bine îmbinate cu cele afumate, condimentate, cafea de lemn fin. Cu urme mentolate. Atingeri minerale. Parfum foarte complex. · Buchet Mătăsos. Cărnos. Structurat, cu o bună armonie fruct-lemn. Cu miros condimentat. Foarte larg şi rotund. | | | | | | | | |
|
|