Multiconfort Instal - Instalatii sanitare, termice si aer conditionat, Bucuresti Afisari: 70
Categorie: REPARATII, SERVICE, INTRETINERE >> Instalatii sanitare (alimentare apa, canalizare) Vizitatori: 2
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Dr. Gheorghe Marinescu, Nr. 14, Sector 5, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0730235060
-------------------------
Web: Internet
  email: office@instalatii365.ro
  site: www.instalatii365.ro

 
Multiconfort Instal - detalii firma  
Detalii  

Suntem eficienti, rezolvam foarte rapid problemele sanitare si temice!

Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta si calificari in domeniul instalatiilor sanitare si termice. Ne straduim mereu sa fim la zi cu ultimele tehnologii si tendinte din domeniu pentru a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii si servicii.

MIsiunea noastra

Misiunea noastra in domeniul instalatiilor termice si sanitare este de a oferi servicii de calitate superioara si de a satisface nevoile clientilor nostri din intreaga zona de activitate. 

Cu o experienta vasta si o echipa de specialisti calificati, ne propunem sa fim mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si sa oferim solutii optime si eficiente pentru problemele de instalatii termice si sanitare

Suntem mandri de faptul ca am construit relatii de lunga durata si ne dorim sa mentinem aceasta reputatie prin oferirea de servicii de inalta calitate si prin interventii rapide in caz de necesitate. Proiectele de instalatii ale clientilor reprezinta prioritatea noastra, iar misiunea noastra este de a le oferi mereu cele mai bune solutii pentru nevoile lor de instalatii termice si sanitare.

Valori

  • Integritatea - suntem dedicati sa ne desfasuram activitatea cu onestitate si etica profesionala, respectand standardele de calitate si siguranta in toate interventiile noastre.
  • Profesionalismul - ne straduim sa fim mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si tendinte din domeniu, si sa oferim solutii optime si eficiente pentru problemele de instalatii sanitare si termice ale clientilor nostri, cu un nivel ridicat de competenta si expertiza.
  • Responsabilitatea sociala si de mediu - suntem constienti de impactul activitatii noastre asupra mediului si ne angajam sa folosim solutii prietenoase cu mediul, in acord cu normele si standardele de protectie a mediului.
  • Colaborarea si respectul - suntem o echipa puternica, bazata pe colaborare si respect reciproc. Lucram impreuna pentru a ne atinge obiectivele comune, cu o abordare constructiva si pozitiva, atat intre colegi, cat si cu clientii si partenerii nostri de afaceri.
 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.