Window Style - Vanzare si montare tamplarie PVC si aluminiu, Bucuresti Afisari: 257
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Usi, ferestre Vizitatori: 52
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Lt. Av. Gheorghe Caranda, Nr 51, Sector 6, Bucuresti
-------------------------
Phone: Telefon
  0745080880
-------------------------
Web: Internet
  email: office@windowstyle.ro
  site: windowstyle.ro
  facebook: WindowStyleWS/

 
Geamul termoizolant (termopan)  
Detalii  

Geamul termoizolant ( termopan ) ocupa aproximativ 80% din suprafata ferestrei si este foarte important sa fie bine executatSigilarea dubla a geamului termopan cu material butilic asigura etansarea necesara unei izolari termice superioareGeamul termopan are introdus intre foile de geam argon direct pe linia de productie, nu prin supape, obtinand un coeficient de transfer termic de 1.1W/mpK.

In cazul geamului tripan (cu 3 foi de geam) grosimea recomandata este de 44 milimetri.Geamul termopan este denumirea populara pentru un sandwich format din doua foi de sticla lipite perimetal prin intermediul unei baghete de aluminiu si al unor sigilanti de tip membrana cauciucata. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termica deosebita care pastreaza transparenta necesara spatiilor vitrate. Si acest produs poate fi intalnit sub diverse calitati care vor influenta in mod evident pretul tamplariei.

Sticla clara transparenta (float) – Acest tip de geam este obtinut din sticla clar transparenta, fabricata de catre furnizorii nostrii la cele mai înalte standarde de calitate, prin procedeul float – „plutirea” foii de sticla deasupra unei bai de cositor în fuziune. Sticla astfel obtinuta are suprafetele perfect plane. Disponibil într-o gama larga de grosimi, acest geam corespunde la multiple utilizari: geamuri exterioare si interioare pentru cladiri, de la fatade structurale pâna la mobilier de interior. Geamul termoizolant (termopan) float clar poate folosi sticla cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm  si acopera o variata gama de aplicatii care necesita geam transparent. Grosimea pachetului de geam poate varia de la 14mm pâna la 52 mm si poate fi alcatuit din doua sau trei foi de sticla. Datorita transmisiei luminoase ridicate este foarte solicitat la locuinte si sere sau acolo unde se doreste o  cantitate mare de lumina.

Sticla cu emisivitate scazuta (Low-E) .Sticla LOW-e este obtinuta din sticla float la care se aplica un strat foarte fin si transparent de materiale de origine metalica pe suprafata unei sticle clare. Aceasta depunere se caracterizeaza printr-o emisivitate redusa, ea reflectând radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare, caracteristice caldurii provenite din încalzire.

Geamul termoizolant (termopan) LOW-e clar poate folosi sticla cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm  si acopera o variata gama de aplicatii la care cerinta principala este aceea de a asigura un transfer termic mai mic. Grosimea pachetului de geam poate varia de la 14  la 52 mm si poate fi alcatuit din doua / trei foi de sticla.

Avantaje pentru clientul final: economii pe factura de încalzire, un mai bun confort termic în jurul ferestrelor, aparenta  neutra, permite trecerea unui maximum de lumina si energie solara, produs ecologic ( cea mai redusa emisivitate de CO2)

Geamul termoizolant 4S (Geam termoizolant cu protectie solara )

Folosind geamul cu control solar te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.  Caracteristicile tehnice permit utilizarea produsului atât în sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cât si în cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli).

În sezonul cald, datorita functiei sale de control solar geamul cu control solar reflecta de doua ori mai multa energie solara decât un vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara. O temperatura ideala – confortul si racoarea sunt asigurate chiar si în zilele caniculare. Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantitatii de energie solara care patrunde în casa diminueaza nevoia de utilizare a aerului conditionat.

În sezonul rece, vitrajul cu sticla cu control solar ofera o izolatie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente: se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor, se realizeaza o izolare termica eficienta ceea ce înseamna un consum redus de energie.

Sticla din gama  LOWE 4S (EVOLUTION, BRONZE) este o sticla cu depunere Low E si cu Control SolarSticla clara pe care se depune prin procedeul de pulverizare catodica un strat fin transparent, compus din materiale de origine metalica.Asamblat în dublu vitraj ofera izolatie termica îmbunatatita si în acelasi timp, control solar si nivel ridicat de transmisie a luminii.

Duble proprietati:Izolare termica ( low-E ): reflecta radiatia infrarosie cu mare lungime de unda – calduraControl solar: reflecta o mare parte a energiei solare incidenteUn aspect deosebit, neutru, cu o reflexie eleganta

Iarna:

  • Vitrajul dublu care are LOWE 4S asigura acelasi confort ca si cel LOWE XN
  • Îmbunatatirea confortului: suprimarea aproape în totalitate a zonelor reci din apropierea ferestrelor
  • Economie de energie: reducerea costurilor pentru încalzire
  • Reducerea condensului: pe partea interioara a geamului, foaia interioara având o temperatura apropiata de cea a camerei
  • Protectia mediului prin reducerea emisiei de gaze cu efect de sera.

Vara:

  • LOWE 4S opreste de doua ori mai bine energia solara decât un vitraj transparent.
  • Temperatura interioara este mai scazuta si cu un nivel mai mare de transmisie a luminii.
  • Îmbunatatirea confortului, prin mentinerea unei temperaturi interioare placute;
  • Reducerea costurilor, prin limitarea cheltuielilor pentru racirea încaperii
  • Protectia mobilierului, prin reducerea transmisiei de raze UV

Sticla reflectorizanta (reflexiv) – Geamul reflexiv combina functiile de control solar cu cele arhitecturale. Proprietatile de izolare termica, acustica, rezistenta la foc îi sunt conferite de cea de a doua foaie de sticla (float clar, low-E, antiefractie, antifonica, rezistenta la foc). Pozitionarea stratului reflexiv în geamul termoizolant poate fi la exterior (în acest caz predominând efectul de oglinda) sau la interior (reflexia are un grad mai scazut scotând în evidenta culoarea sticlei, iar stratul de depunere este mai protejat). Datorita efectului de oglinda, geamul termoizolant (termopan) reflexiv este folosit în special la pereti cortina (normal, semistructural, structural), la cladiri de birouri, cladiri comerciale, industriale dar si la locuinte. Sticla reflexiva se obtine prin depunerea la cald de oxizi metalici pe suprafata sticlei, creându-se în acest mod o acoperire foarte rezistenta si stabila. Natura stratului de acoperire, precum si sticla de baza, determina luminozitatea, gradul de reflexie si proprietatile de control solar al geamului, precum si culoarea. Sunt disponibile o mare varietate de culori (bronze, gri, verde, argintiu, auriu, clar, albastru, precum si nuante ale acestora).

Sticla termoizolanta Securizata –Sticla antiefractie reprezinta o combinatie de doua sau mai multe foi de sticla asamblate prin intermediul uneia sau mai multor folii PVB (butirat de polivinil), sau rasina de diferite grosimi. În functie de grosimea foilor de sticla si numarul de straturi de lipire, rezulta gradul de protectie (ranire la spargere, efractie, antiglont, antiexplozie).

Importanta riscului si normativele determina nivelul de protectie care trebuie obtinut si, prin urmare, tipul de geam stratificat de securitate. Alegerea tipului de sticla duplex imprima geamului termoizolant caracteristici diferite de rezistenta si protectie. Astfel, poate fi asigurata: protectia împotriva vandalismului si efractiei, protectia contra exploziilor, protectia împotriva atacurilor cu arme de foc, protectia împotriva zgomotului, protectia împotriva razelor UV

Asamblarea în geam termopan se poate realiza cu orice tip de alta sticla (clara, colorata, reflexiva, low-E).

Acest tip de geam termoizolant este utilizat pe scara larga la: locuinte, vitrine de magazin, banci, ambasade, sali de sport, luminatoare, compartimentari interioare.

Sticla termoizolanta Sablata – Sablarea mecanica a sticlei este procesul de finisare prin suflare abraziva a suprafetelor de sticla cu ajutorul materialelor abrazive granulare care sunt propulsate cu viteza spre suprafetele de prelucrat. O alta metoda de a realiza efectul de sablare a sticlei este prin serigrafie folosind un email ce imita sablarea mecanica. Prin sablare mecanica sau prin serigrafiere pot fi realizate diverse modele si forme complexe. Folosita în interiorul pachetului de geam termoizolant sticla sablata îi confera elemente de design si opacitate ferind de priviri interiorul locuintei. Indiferent ca sunt usi din sticla, pereti despartitori sau mobilier din sticla, prin sablare se poate obtine un design durabil ce nu se învecheste si îsi pastreaza întotdeauna eleganta.

Sticla termoizolanta Colorata – Geamul termoizolant colorat în masa este destinat unor întrebuintari multiple în situatiile în care se urmareste aspectul estetic al sticlei sau anumite performante privind controlul solar. Acest tip de geam este destinat atât exterioarelor (fatade, vitrine, ferestre) unde se confera un aspect personalizat cladirilor, cât si compartimentarilor interioare, amenajari interioare. Se pot folosi nuante de verde, bronz, gri sau albastru cu grosimi diferite dintre care cele mai folosite sunt cele de 4 si 6mm. Grosimea pachetului de geam termoizolant poate avea grosimi cuprinse între 14 si 52 mm si poate fi alcatuit din doua sau trei foi de sticla , combinatie între sticla colorata si sticla float clar, low-E sau antiefractie.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
energia qi  |  Acoperire si protectie  |  Activitate principala  |  Adaptare rapida  |  Aluminiu laminat  |  Amenajari bai  |  Amenajari birouri  |  Amenajari exterioare locuinte  |  Amenajari exterioare sticla  |  Amenajari hoteluri  |  Amenajari interioare hoteluri  |  Amenajari interioare locuinte  |  Amenajari interioare si design  |  Amenajari interioare si exterioare   |  Amenajari locuinte  |  Amenajari restaurante  |  Aplica exterior  |  Aplicatii industriale  |  Armatura de otel   |  Armatura pvc  |  Arme foc  |  Asamblare mobilier  |  Baghete arhitecturale  |  Baghete luminoase  |  Baghete usi  |  Balamale usi  |  Balamale usi sticla  |  Balustrade sticla   |  Banci exterior  |  Banci solare  |  Baza logistica  |  Birouri sticla  |  Blocuri sticla  |  Bronz aluminiu  |  Bronz auriu  |  Cabine dus semirotunde  |  Caldura razelor infrarosii   |  Camere ventilatie  |  Capace aluminiu  |  Centrale antiefractie  |  Certificat calitate  |  Cicluri de deschidere  |  Cilindru broasca  |  Cladiri birouri  |  Climatizare sali sport  |  Colaborare afaceri  |  Combinatie culori   |  Compartimentari interioare  |  Compartimentari mobilier  |  Confortului termic  |  Consum mic de energie  |  Consum redus energie   |  Consum redus de energie  |  Continut reciclabil  |  Cortina termopan  |  Costurilor de productie  |  Culori diverse   |  Design birouri  |  Design casa  |  Design duplex  |  Design elegant  |  Design exterior  |  Design hoteluri  |  Design interior  |  Design interior personalizat  |  Design interior rezidential  |  Design mobilier  |  Design produs  |  Design rezidential  |  Dimensiunile ferestrelor  |  Durata montajului  |  Economie energie  |  Efect estetic  |  Efect termic  |  Efectul estetic final   |  Elemente arhitecturale  |  Elemente fixare  |  Elemente izolatie  |  Elemente mecanica  |  Elemente mobilier  |  Elemente racordare  |  Elemente siguranta  |  Energie solara  |  Etansare fonica  |  Etansare termica  |  Fatade amenajari  |  Fatade cortina  |  Fatade cortina sticla  |  Fatade solare  |  Fatade sticla  |  Fatade vitrate  |  Fereastra termica  |  Ferestre aluminiu  |  Ferestre antiglont  |  Ferestre geam termopan  |  Ferestre tripan  |  Feronerie ferestre  |  Feronerie sticla  |  Feronerie usi  |  Finisare interioare  |  Fixare sau sigilare  |  Folii aluminiu  |  Folii antiefractie  |  Folii control solar  |  Folii personalizate  |  Folii protectie geamuri plane  |  Folii protectie solara  |  Folii protectie solara reflexiva  |  Forme de lumina  |  Gama de temperatura   |  Gaze industriale  |  Gaze tehnice  |  Geam antiefractie  |  Geam antiglont  |  Geam bronze  |  Geam colorat  |  Geam duplex  |  Geam float  |  Geam float clar  |  Geam lowe  |  Geam sablat  |  Geam sticla  |  Geam termoizolant  |  Geam termopan transparent   |  Geamuri antiefractie  |  Geamuri antiglont  |  Geamuri clare  |  Geamuri control energie  |  Geamuri control solar  |  Grad ridicat de acoperire  |  Gradul de izolatie termica  |  Greutate redusa  |  Grosime totala  |  Imita geamul  |  Incuietori usi  |  Instalarea sistemului de izolare   |  Izolare fonica  |  Izolare pereti  |  Izolarea fonica  |  Izolarea termica  |  Izolatie termica  |  Izolatii case  |  Izolatii polistiren  |  Izolatii termice  |  Litoralul marii negre  |  Lumina infrarosie  |  Manere usi  |  Manere usi sticla  |  Masa sticla  |  Material acoperire  |  Material compozit   |  Material de placare  |  Material estetic  |  Material special  |  Material termoizolant   |  Materiale abrazive  |  Materiale acoperire  |  Materiale acustica  |  Materiale amenajari  |  Materiale amenajari exterioare  |  Materiale amenajari interioare  |  Materiale aplicatii industriale  |  Materiale din pvc  |  Materiale protectie  |  Mic mobilier  |  Mobilier aluminiu  |  Mobilier banci  |  Mobilier birouri  |  Mobilier bronz  |  Mobilier casa  |  Mobilier din sticla  |  Mobilier ecologic  |  Mobilier exterior  |  Mobilier locuinte  |  Mobilier personalizat  |  Mobilier restaurante  |  Mobilier scoli  |  Mobilier sticla  |  Montaj cu grad de protectie   |  Montaje termopane  |  Montare placi termoizolante polistiren  |  Nivelul de lumina   |  Oglinda bronze  |  Oglinda float  |  Pana energie  |  Pe timp de iarna  |  Pereti cortina  |  Pereti despartitori  |  Pereti din sticla  |  Pereti sticla  |  Pereti sticla securizata  |  Performante ridicate  |  Piatra naturala  |  Pierderile de caldura  |  Placare exterioara  |  Placare polistiren  |  Placi ceramice  |  Placi de piatra  |  Polistiren expandat  |  Prelucrare film  |  Pretul scazut   |  Profil aluminiu  |  Profile aluminiu  |  Profile culoare  |  Profile exterior  |  Profile interior  |  Profile pvc  |  Proprietati abrazive  |  Protectia mediului  |  Protectie catodica  |  Protectie foc  |  Protectie fonica  |  Protectie solara  |  Protectie termica  |  Protectie usi, pereti  |  Radiatiile infrarosii   |  Reduce temperatura  |  Reducerea costurilor de productie  |  Resurse umane   |  Resurse umane servicii  |  Rezistenta mecanica  |  Rezistenta sporita   |  Rigole  |  Rol estetic  |  Rulouri aluminiu  |  Rulouri exterioare  |  Rulouri exterioare aluminiu  |  Rulouri geam  |  Sablare geam  |  Sablare sticla  |  Scari balustrade  |  Scari sticla  |  Securitate banci  |  Securitate si protectie  |  Servicii resurse umane  |  Servicii comunicare  |  Sezonul rece  |  Siguranta in utilizare  |  Sine aluminiu  |  Sistem de sigilare  |  Sisteme acces  |  Sisteme profile aluminiu  |  Sisteme usi batante  |  Sistemul de logistica  |  Spatii de birouri  |  Spuma polistiren  |  Sticla float colorata  |  Sticla grosime   |  Sticla sablata   |  Sticla securizata  |  Sticla termoizolanta  |  Sticla termopan  |  Strat termic  |  Straturi protectie foc  |  Tamplarie aluminiu  |  Tamplarie pvc aluminiu  |  Temperatura camerei  |  Temperatura in solar  |  Temperatura necesara   |  Temperaturi ridicate  |  Timpul de sigilare  |  Transfer termic  |  Usa antiefractie  |  Usi antiefractie  |  Usi antiglont  |  Usi aplicatii  |  Usi automate glisante  |  Usi banci  |  Usi batante  |  Usi duble  |  Usi elegant  |  Usi exterioare  |  Usi exterior  |  Usi exterior termopan  |  Usi glisante  |  Usi interioare  |  Usi interior  |  Usi interior sticla  |  Usi izolare acustica  |  Usi plane  |  Usi protectie raze  |  Usi pvc  |  Usi siguranta  |  Usi sticla  |  Usi sticla securizata  |  Usi tehnice  |  Usi vitrate  |  Utilizare a produsului   |  Viteza luminii  |  Vitrine mobilier  |  Vitrine sticla  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.