În industria alimentara, operatiunile de dezinsectie trebuie sa fie efectuate lunar si ori de câte ori apar focare de infestare. Deratizarea se desfasoara de fiecare data când este necesar, cu un interval maxim de 3 luni între tratamente. Pentru afacerile care activeaza în sectorul nonalimentar, dezinsectia si deratizarea se efectueaza la nevoie, dar nu mai rar de 3 luni, respectiv 6 luni.
Echipa noastra de profesionisti dispune de echipamente de ultima generatie, special concepute pentru a face fata fiecarui tip de daunator. Folosim exclusiv produse biocide profesionale, precum insecticide, raticide si dezinfectanti, care sunt autorizate si supuse verificarilor constante de catre Ministerul Sanatatii si Comisia pentru Biocide. Aceasta garanteaza calitatea si eficacitatea serviciilor noastre.
Prioritatea noastra suprema este siguranta si sanatatea clientilor nostri. Prin urmare, va încurajam sa apelati la echipa noastra pentru a beneficia de servicii profesionale de dezinsectie, deratizare si dezinfectare, perfect adaptate nevoilor dvs.