Inveti alaturi de cei mai buni pastry chefi /instructor din acest domeniu: NICOLETA CRISTINA LABUNET – pastry Chef Ambasador ANBCT in Spania CRISTINA MEHEDINTEANU – pastry chef cu o experienta in cele mai cunoscute locatii din Londra VLAD NICULESCU – chocolatier/pastry chef proprietar Boem Atelier specializat in Belgia in chocolaterie alaturi de Dominique Persoone, un chocolatier emblematic pentru acest domeniu din Belgia ADINA SIMA – cofetar si proprietar DULCE BUN GABRIELA PASCARU – tehnolog si formator cu multa experienta RODICA BUNEA – cofetar/ decorator/specializata in Sugar Craft Horeca Culinary School este singura scoala culinara din Romania, recunoscuta international si acreditata de cea mai importanta organizatie profesionala din lume WORLDCHEFS – WORLD ASSOCIATION OF CHEF SOCIETIES, capabila sa va ofere un program complex de formare profesionala COFETAR-PATISER. Cursul dureaza 18 saptamani program doua zile /saptamana curs practic in laboratorul utilat la standarde europene al Scolii Horeca Culinary School si in functie de programul si motivatia cursantilor un internship de practica in locatii partenere. Orele de curs au loc 2 zile/saptamana de la 16.00 – 19.30 CURS PRACTIC 95% IN LABORATOR PROPRIU Detalii: https://horecaschool.ro/curs-acreditat-bucatar-patiser-horeca/curs-acreditat-cofetar-patiser-c-62-cu-program-dupa-amiaza/ |