LACTA GIURGIU Afisari: 663
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 420
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str.Gloriei , nr.2., Giurgiu, judetul Giurgiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0246210225; 0246210265
-------------------------
Web: Internet
  email: lacta_sa_gr@bvnet.ro
  site: www.lactagiurgiu.ro


 
Iaurt de baut  
Detalii  

Iaurtul este un produs lactat rezultat din fermentarea laptelui. Orice fel de lapte poate fi folosit pentru a produce iaurt, dar în ziua de azi, laptele de vacã este cel mai des folosit. Iaurtul are o texturã ca un gel ºi un gust puþin acriºor din cauza fermentãrii zahãrului din lapte (lactozã) în acid lactic.

Cuvântul provine de la yođurt în turceste care se trage de la verbul yođurtmak - a combina.

Yoghurmak = viata mai lunga

El este un produs fermentat obtinut din lapte caruia i se adauga bacterii lactice. Astfel, lactoza, adica zaharul laptelui, se transforma in acid lactic. Asa capata iaurtul gustul acrisor si textura sa specifica. Pentru ca este un aliment sanatos si usor, iaurtul poate fi consumat intre mese drept gustare sau poate fi combinat la o masa, in special dimineata, cu cereale, fructe sau seminte. Studiile au demonstrat ca iaurtul, prin bacteriile lactice vii pe care le contine, are capacitatea de a ne spori longevitatea. Persoanele in varsta ar fi bine sa consume cat mai mult iaurt. Bacteriile lactice ne fortifica sistemul imunitar, ne ajuta la digestie, previne constipatia si au impact pozitiv asupra florei intestinale. De aceea, iaurtul este indicat in prevenirea ulcerului si cancerului de colon. Componente nutritive

Iaurtul este o sursa grozava de calciu (recomandat celor care au osteoporoza), fosfor, iod, B2, B5 si B12. El are un continut bogat in proteine si potasiu, zinc si molibden (metal care sprijina metabolizarea grasimilor si carbohidratilor si a grasimilor). O ceasca de iaurt cu putine grasimi (circa 245 de grame) are aproximativ 150 de calorii.

In atentia doamnelor Un alt studiu a evidentiat faptul ca femeile care au infectii vaginale se pot ajuta daca mananca iaurt. Acest produs poate preveni sau sprijini tratamentul infectiilor vaginale. Un grup de femei care aveau adesea astfel de probleme de sanatate au consumat timp de 6 luni circa 250 de grame de iaurt pe zi. S-a constatat o scadere intreita a infectiilor.

 Dusman al colesterolului Iaurtul probiotic (contine culturi de bacterii vii, Lactobacillus si Bifidobacterium) reduce nivelul de colesterol rau. Chiar si numai 100 de grame de iaurt probiotic pe zi scade colesterolul rau si imbunatateste nivelul colesterolului bun.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Acid lactic  |  Activitatea societatii   |  Agenti economici  |  Ambalaje carton  |  Ambalaje cutii  |  Ambalaje distribuitori  |  Ambalaje lactate  |  Ambalaje lapte  |  Ambalaje plastic  |  Ambalaje transport  |  Ambalare produse  |  Ambalarea laptelui  |  Analize de piata  |  Analize piata  |  Apa cu sare  |  Autoritati sanatate publica judetene  |  Branzeturi naturale  |  Branzeturi saramura  |  Branzeturi topite  |  Branzeturi vaca  |  Bucuresti  |  Calciu gel   |  Cangur produse carne  |  Capacitate de ambalare  |  Capacitate de productie  |  Carne mici  |  Carne oaie  |  Cascaval capra  |  Cascaval vaca  |  Cheag  |  Cheag lichid  |  Comercializare  |  Concentratie mare  |  Contracte de baza  |  Contracte pentru sediu  |  Culturi lactice  |  Cutii carton  |  Cutii depozitare  |  Cutii distributie  |  Cutii frigorifice  |  Cutii lapte  |  Cutii plastic  |  Cutii transport  |  Depozitare in siguranta  |  Fabrica prelucrare lapte  |  Formarea oaselor  |  Forme branza  |  Fructe mare  |  Grade celsius  |  Iaurt fructe  |  Institutul national sanatate publica bucuresti  |  Laborator analize  |  Lactate produse  |  Lapte batut  |  Lapte capra  |  Lapte consum  |  Lapte crud  |  Lapte praf  |  Lapte vaca  |  Lapte vaca pasteurizat  |  Laptelui de consum  |  Mancare gatita  |  Metabolizarea grasimilor  |  Mijloace de transport  |  Mirodenii condimente  |  Nivelul colesterolului  |  Nivelul de colesterol  |  Orez fructe mare  |  Orez simplu  |  Pahare carton  |  Pahare plastic  |  Peste cu carne alba  |  Peste proaspat  |  Prelucrare produse lactate  |  Prelucrarea produselor lactate  |  Procesare lapte  |  Produse carne  |  Produse carton  |  Produse lactate  |  Produse naturale  |  Produse proaspete  |  Produsele lactate  |  Retea  |  Sanatate publica  |  Seminte cereale  |  Separatoare lapte  |  Sistemul imunitar  |  Sistemul osos  |  Statii epurare mare capacitate  |  Statii incinta  |  Studiu impact  |  Telemea capra  |  Telemea de oaie   |  Telemea oaie  |  Telemea vaca  |  Tinute de zi   |  Transport national  |  Transport sanitar  |  Transport utilaje  |  Umiditatea naturala  |  Unt  |  Unt , smantana  |  Uscat simplu   |  Utilaje noi  |  Utilaje plastic  |  Utilaje tehnologice  |  Utilaje transport  |  Utilaje zootehnice  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.