LEFRUMARIN Afisari: 1353
Categorie: COMERT >> Alimente Vizitatori: 774
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Str. Avram Iancu, nr.62, Sacele, judetul Brasov
-------------------------
Phone: Telefon
  0268 276 116; 0268 276 121; 0268 276 120
-------------------------
Web: Internet
  email:
  site: www.lefrumarin.ro


 
Abator  
Detalii

Abatorul Lefrumarin este situat în Micloşoara, oraşul Baraolt în jud. Covasna. Complexul a fost înfiinţat în anul 2000, iar în anul 2007 a fost modernizat printr-o investiţie SAPARD în valoare de 1.000.000 euro.

 

Abatorul corespunde în întregime normelor UE în vigoare. Totodată este autorizat pentru schimburi intracomunitare, având ştampila ovală cu numărul RO 180 C.E.

Abatorul este dotat cu cele mai moderne utilaje şi instalaţii:

  • linie modernă de tranşare şi pregătire
  • parc auto cu 10 autoutilitare frigorifice
  • staţie de epurare
  • laborator propriu pentru analize aflat în faza de autorizare RENAR
  • supraveghere video

Calitatea şi igiena este asigurată de personalul nostru specializat, în aşa fel încat produsele îndeplinesc toate standardele de calitate.

Prin cei 29 de angajaţi, abatorul realizează o capacitate de abatorizare de 200 cap. porc/8 ore.

Produsele comercializate sunt carcasă de porc şi organe de porc.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Abatoare carne  |  Abatorizare  |  Autoutilitare frigorifice  |  Cangur produse carne  |  Capacitate de productie  |  Carnati semiafumati  |  Ciolan presat  |  Ciolane afumate  |  Crenwursti extra  |  Crenwursti piept pui  |  File piept pui  |  File porc  |  Format electronic   |  Instalatii frigorifice  |  Instalatii frigorifice auto  |  Jambon afumat  |  Jambon sorici  |  Kaizer afumat  |  Laborator analize  |  Laborator propriu  |  Muschi file  |  Muschi file afumat  |  Muschi file rulat  |  Organe porc  |  Parizer piept pui  |  Parizer porc  |  Parizer pui extra  |  Piept ardelenesc extra  |  Piept ardelenesc presat  |  Piept presat  |  Piept pui  |  Pizza cu pui  |  Preparate alimentare  |  Produse alimentare  |  Produse carne  |  Produse de panificatie  |  Produse nealimentare  |  Produse panificatie  |  Produse termoizolante  |  Produsele alimentare  |  Pulpe porc  |  Pulpe pui  |  Salam baciu  |  Salam bucuresti  |  Salam canadian  |  Salam chorizo  |  Salam copt  |  Salam crud  |  Salam picant  |  Salam porc  |  Salam rustic  |  Salam timis  |  Salam torpedo  |  Salam victoria  |  Specialitati porc  |  Specialitati pui  |  Standardele de calitate   |  Statie de epurare  |  Utilaje abatorizare  |  Utilaje noi  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.