Visinele sunt fructe apetisante, fiind zemoase si avand un gust placut, dulce-acrisor. Sunt bogate in elemente nutritive si au un continut complex echilibrat de vitamine si minerale, fiind recomandate in afectiuni inflamatorii, in boli ale rinichilor si in reglarea digestiei. Sursa bogata de antioxidanti, mentin sanatatea celulelor, inlaturand efectul radicalilor liberi asupra acestora. Visinele isi pastreaza foarte bine proprietatile si in conditii de congelare. Din visine se prepara dulceata, gem, sirop, suc, compot, lichior. Se pot folosi, de asemenea, la prajituri, creme, inghetata, spume, serbet, sufleu, budinca, gelatina, etc. Mod de prezentare: -visine cu sau fara samburi congelate, ambalate la 10kg/cutie de carton, la 20kg/sac de hartie sau la gramaje cuprinse in intervalul 0,45-2,5kg in pungi de polietilena, in functie de reteaua de distributie pe care sunt comercializate si de preferintele beneficiarului. |