ATELIERE DE EDUCATIE ALIMENTARA & WELLNESS Notiuni de nutritie - farfuria cu hrana sanatoasa - caramizile alimentare de care corpul are nevoie Fructele si legumele - combustibilii alimentari Cum se consuma vegetalele si fructele, în stare cruda, într-o masura cât mai mare si importanta “curcubeului” din farfurie Cereale integrale vs. cereale albe Despre oua si lactate Despre carne - de care sa mâncam si cum este bine sa o gatim Pestele - importanta lui, felul în care e recomandat sa fie gatit Nuci, seminte, uleiuri crude si alte snack-uri Zaharul si derivatele din zahar - de ce e bine sa le evitam si cu ce variante sanatoase le putem înlocui Cum se face iaurtul cu fructe în casa si alte bunatati sanatoase Importanta apei Notiuni elementare de miscare fizica si importanta acesteia pentru buna dezvoltare si crestere a copiilor Importanta miscarii în aer liber Notiuni elementare de igiena orala - de ce e bine sa ne spalam, rolul dintilor în masticatie si cum ne spalam corect |