| | | | | | | Ingrediente: ardei iute, otet,sare,zahar Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C,... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: tomate, suc tomate, zahar Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate max. 80%... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: castraveti , otet, ceapa, morcov, sare, zahar, condimente Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C,... detalii >>> | | | | | | | | Compania noastra a fost infiintata in aprilie 2004. Este inregistrata la O.R.C. Braila cu nr. J/09/288/ 06.04.2004 , are cod fiscal... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: fasole pastai galbena rotunda,apa,sare Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C,... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente:vinete, ardei, morcov, tomate, fasole pastai, mazare, suc tomate, sare, verdeata Raport solid/lichid min 50%... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: gogosari, otet,sare,zahar Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate max. 80%... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente:Mazare ,apa,sareRaport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate max. 80% Greutate: 720g detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: muraturi, apa Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate max. 80% Greutate: 720 g detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: tomate, suc tomate, zahar Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate max. 80%... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: Spanac ,apa,acid citric Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C, umiditate: max. 80%... detalii >>> | | | | | | | | Ingrediente: tomate, ardei, patrunjel frunze, sare Raport solid/lichid min 50% Depozitare:temp. max 20˚C,... detalii >>> | | | | | | |