|
| | | | Detalii | | | | Glazurile Midanif sunt folosite pentru acoperirea produselor de inghetata cu un strat protector care, in Glazura de ciocolataacelasi timp, le confera aspecte estetice si gustative atractive. Un proces de glazurare eficient se realizeaza numai cu o glazura calitativa atat sub aspectul organoleptic cat si in privinta parametrilor fizico-chimici ca temperatura de topire, vascozitatea, viteza de cristalizare, textura si plasticitate, aderenta etc. Gama variata de produse pe care le producem au fost concepute prin dezvoltarea de tehnologii care confera calitati deosebite acestei categorii de produs. Calitatile fizico-chimice pentru aceasta categorie de produse precum si gustul si aroma de exceptie a glazurilor noastre sunt asigurate prin utilizarea materiilor prime atent selectionate, prin folosirea uleiurilor vegetale speciale si prin procesarea controlata. Glazurile Midanif au un comportament bun si constant in timpul procesului de glazurare, asigurand o utilizare simpla, sigura si rentabila. Temperatura de topire a glazurii este de aproximativ 29 grade Celsius. | | | | | | | | |
|
|