Palsgaard A/S este o companie specializată în producÅ£ia poliglicerol-poliricinoleatului (PGPR) ÅŸi care produce de asemenea alte produse ca fosfati de amoniu (YN) ÅŸi mono-digliceride. Avantajele utilizării lor în producÅ£ia ciocolatei Fără arome străineFolosirea produselor PALSGAARD®, libere de oricare arome străine, este în special importantă pentru ciocolate conÅ£inând cantităţi mici de cacao, de exemplu ciocolata cu lapte ÅŸi albă. Flexibilitate in producÅ£ia ciocolateiStabilizatorii ÅŸi emulgatorii PALSGAARD® rezolvă probleme asociate cu o curgere neuniformă în masa de ciocolată lichidă. Fără sedimentăriPrin folosirea produselor PALSGAARD®, la diferite dozări, nu mai apar probleme cauzate de blocări ale pompelor automate de dozare. Datorită concentraÅ£iei ridicate de PGPR, produsul poate fi adăugat la o dozare mai mică decât prevede standardul ÅŸi contribuie de asemenea la reducerea conÅ£inutului de grăsime din ciocolată. |