Pe baza experienÅ£ei acumulate în peste 11 ani de activitate pe această piaţă în România, ÅŸi beneficiind de know-how ÅŸi profesionalism de cel mai înalt nivel din partea furnizorului nostru, Palsgaard A/S Danemarca – lider în furnizarea de ingrediente funcÅ£ionale în acest segment, suntem în măsură ca împreună cu tehnicienii dumneavoastră să găsim ÅŸi să oferim cele mai bune ÅŸi complete soluÅ£ii pentru ca produsele dumneavoastră să se impună pe o piaţă cu cerinÅ£e calitative din ce în ce mai înalte. In lista de posibile aplicaÅ£ii ale emulgatorilor ÅŸi stabilizatorilor oferiÅ£i, intră toate tipurile de maioneză, ketchup, sos ÅŸi dressing. Efectul ingredientelor funcÅ£ionale Ingredientele oferite de MTC România sunt obÅ£inute din materii prime selectate, pe baza cerinÅ£elor consumatorilor ÅŸi producătorilor pentru produsele finite, fiind potrivite reÅ£etelor dumneavoastră existente ÅŸi echipamentului de producÅ£ie actual. Unele dintre cele mai frecvente efecte pe care ingredientele noastre funcÅ£ionale le pot aduce în produsele finite sunt :- creÅŸterea capacităţii de legare a apei- consistenÅ£a mai cremoasă- vascozitate ridicată- reducerea conÅ£inutului de ou din reÅ£etă- reducerea procentului de grăsime ÅŸi a caloriilor- îmbunătăţirea structurii produsului- stabilitate la îngheÅ£/dezgheÅ£- prelungirea vieÅ£ii produsului în condiÅ£iile calitative iniÅ£iale AplicatiiMaioneza ÅŸi produsele similare sunt adesea fabricate folosind diverse metode ÅŸi reÅ£ete în care deseori sunt cerute ingrediente funcÅ£ionale potrivite pentru obÅ£inerea rezultatelor finale perfecte. Paramentrii cheie ai producÅ£iei care influenÅ£ează alegerea emulgatorilor/stabilizatorilor sunt :- proces la cald sau la rece- proces continuu sau în sarje- cu sau fără ouMaioneza ÅŸi înlocuitorii de maioneză se împart în general în următoarele grupe : - maioneza traditională (tipic cu min. 80% grasime); maioneza de salată (in jurul a 50% grăsime); maioneza ’’light’’ (grăsime pană la 40%) .Gama noastră de emulgatori / stabilizatori acoperă toate aceste grupe.Sosuri si dressing-uri. Pentru produse de acest tip, caracterizate în general printr-o vascozitate scăzută, MTC România oferă o gamă largă de ingrediente funcÅ£ionale cu diverse aplicaÅ£ii ca : - dressing-uri fără grăsime- dressing-uri ÅŸi sosuri cu conÅ£inut de grăsime- sosuri stabile la cald ÅŸi îngheÅ£Ketch-up. MTC România va pune la dispoziÅ£ie emulgatori / stabilizatori potriviÅ£i pentru textura ÅŸi vascozitatea cerută. |