Optimeat, Comercializare carne si produse din carne - Bucuresti
Home
Produse / Servicii
Discount
Prezentare video
Contact / Harta
Optimeat, Comercializare carne si produse din carne - Bucuresti
Afisari:
1043
Categorie:
COMERT
>>
Alimente
Vizitatori:
511
Date de contact
DENUMIRE
JUDET
LOCALITATE
ADRESA
CONTACT
Sediul principal
Bucuresti
Bucuresti
Fantanica, Nr. 36, Sector 2, Bucuresti
Telefon / fax
: 0217947119; 0726300195; 0726300259
Orar
: L-V: 8-17
Email
:
management@optimeat.ro; import@optimeat.ro
Site
:
www.optimeat.ro
Localizare pe harta
Vezi toate adresele
Abatoare carne
|
Alimente distribuitori
|
Ambalate in vrac
|
Aripi curcan
|
Aripi pui
|
Burta vita
|
Cangur produse carne
|
Carcasa oaie
|
Carcasa porc
|
Carcasa vita
|
Carne congelata
|
Carne congelata porc
|
Carne congelata vanzari
|
Carne curcan
|
Carne in carcasa
|
Carne oaie
|
Carne pasare
|
Carne pui
|
Carne rata
|
Catering pranz
|
Ceafa porc
|
Comert piese auto
|
Cotlet porc
|
Cresterea segmentului de piata
|
Depozit produse pasare
|
Depozit produse peste
|
Distributie marfuri
|
Echipamente catering
|
Echipamente depozit
|
Echipamente lucru
|
Echipamente retea
|
Firme catering
|
Firme de catering
|
Hypermarketuri
|
Legume congelate
|
Legume refrigerate
|
Logistica marfuri
|
Logistica parc auto
|
Materii prime alimentare
|
Organe porc
|
Piata romaneasca
|
Piept curcan
|
Piept pui
|
Piese auto comanda
|
Piese transate
|
Produse alimentare congelate
|
Produse alimentare premium
|
Produse alimentare refrigerate
|
Produse carne
|
Produse carne porc
|
Produse carne vita
|
Produse congelate
|
Produse congelate porc
|
Produse pasare
|
Produse porc
|
Produse refrigerate
|
Produse refrigerate porc
|
Produse vita
|
Pui cartofi
|
Pui legume
|
Pulpe pui
|
Restaurante catering
|
Restaurante echipamente
|
Retea retail
|
Sortimente de legume
|
Vita cartofi
|
Email:
Parola:
Web analytics
Nume firma
Nume site ~
www.ghidul.ro/
Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma
Persoana de contact
Telefon
Email
* Toate campurile sunt obligatorii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.