| Papion, Restaurant - Bucuresti | | |
| | | | Detalii | | | | STARTER RECE - Mousse de ton pe pat de lime
- Foie gras cu jeleu de gutui
- Aspic de curcan în culori
- Terină de pui cu legume și ciuperci
- Ruladă de spanac cu șuncă
- Cheesecake cu somon fumée și chivas
- Coșuleț de tagliatelle de morcov, țelină,
- ananas și prosciuto crudo
- Vol-au-vent cu gorgonzola și nucă
- Salată de creveți
ANTREU CALD - Fel de pește* / Fel tradițional**
- Risotto cu șofran și alune / Cartofi parisiennes
- Decor de legume
- Sos (în funcție de tipul de pește)
FEL TRADIŢIONAL - Sărmăluțe în foi de viță / varză
FEL PRINCIPAL La alegere: - Duet de mușchi de vită cu piept de pui și bacon /
- Rață cu ceapă caramelizată și coacăze roșii /
- Duet piept de curcan și mușchiuleț de porc
- Cartofi Duchesse / Budincă de cartofi
- Salată de sezon
TORT Prețuri: - **Sărmăluțe în foi de varză - 200lei/pers
- *Doradă la cuptor - 220lei/pers
- *Somon crispy cu spanac - 240lei/pers
- *Wellington de somon cu spanac - 250lei/pers
- *Duet de somon cu șalău în mantie - 250lei/pers
- *File de biban de mare - 260lei/pers
| | | | | | | | |
|
|