| | | | | | | Utilizare: fructele pot fi folosite in gospodarie sub diverse forme, suc proaspat, sirop, gem, dulceata, afinata, ceai delicios si extrem... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: fructele pot fi folosite in gospodarie sub diverse forme, suc proaspat, sirop, gem, dulceata, afinata, ceai delicios si extrem... detalii >>> | | | | | | | | Firma noastra urmareste pas cu pas drumul parcurs de produse, de la culegerea lor pana la ambalarea si exportul acestora, in general,... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: feniculul se intrebuinteaza la asezonarea produselor de patiserie si panificatie; uleiul obtinut din seminte se foloseste la... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: din florile de tei se prepara miere; lemnul de tei este folosit pentru lucrari de sculptura in lemn, gravura, plansete de... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: din coaja maceselor se prepara compot, marmelada, jeleu; frunzele de maces sunt folosite pentru prepararea ceaiului; din... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: din mure se prepara sirop, vin, dulceata, marmelada, jeleu; frunzele de mur se folosesc pentru ceai si la tabacit; pulberea de... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: frunzele proaspete de roinita sunt folosite la asezonarea fripturilor si a numeroase preparate culinare; prin distilare se... detalii >>> | | | | | | | | Din florile de soc se obtine bautura racoritoare, numita socata; ele pot fi folosite la prepararea clatitelor, aluaturilor de... detalii >>> | | | | | | | | Frunzele tinere de urzica sunt folosite pentru prepararea de salate si mancaruri; urzica este intrebuintata si ca planta furajera;... detalii >>> | | | | | | | | Utilizare: din zmeura se poate prepara: sirop, dulceata, vin, compot, chiar si lichior; in medicina zmeura este folosita ca ameliorant de... detalii >>> | | | | | | |