| | | Detalii | | | | Restaurant cu capacitatea de 100 locuri,bucătăria, excelent dotată şi având elemente de meniu atât din zona tradiţională bucovineană cât şi din cea europeană, împreună cu gama bogată de băuturi din barul pensiunii, vor satisface gusturile celor mai pretenţioşi oaspeţi. Punctul forte al bucătăriei de la pensiunea FLOARE DE CRIN îl reprezintă bucatele tradiţionale bucovinene, preparate în mare măsură din ingrediente provenite din micro-ferma proprie. Este ştiut că pădurile de pe cursul superior al Moldovei constituie un tezaur inegalabil de resurse culinare în sezonul de vară şi pe toata durata toamnei (aici e raiul ciupercilor de pădure - hribi, gălbiori, creasta-cocoşului, râşcovi, ghebe -, al fructelor de pădure - fragi, mure, zmeură, afine, merişoare - şi al plantelor aromatice - mentă, sunătoare, cimbru, secărica, ciuboţica-cucului). În aceste condiţii, ţinând cont şi de cultul pentru bucătărie specific gospodinelor din zona Sadova - Pojorâta, e evident că vă aşteptăm în orice perioadă a anului cu inegalabilele sărmăluţe bucovinene, tochitură moldovenească, cotlete haiduceşti, mititei savuroşi. Tot la capitolul "tradiţii culinare", putem aminti murăturile, zacusca, salata de toamnă, preparate după reţete vechi şi neschimbate de când lumea. | | | | | | |