- Capacitatea de servire Restaurant – 50 de locuri la mese
- Terasă restaurant- 25 de locuri
- Cramă 30 de locuri
- 2 Foişoare exterioare a câte 25 de locuri fiecare din care unul dotat cu plită, cuptor, grătar pentru barbeque.
- Posibilitatea organizării de mese festive, nunţi şi cumetrii într-un cadru restrâns
Dacă vă oboseşte aglomeraţia restaurantelor de oraş, poftiţi la noi, unde orice masă îmbinată cu o privelişte de basm devine un adevărat privilegiu. Aici puteţi servi mâncăruri tradiţional bucovinene preparate aproape în totalitate din ingrediente ecologice şi mai ales sănătoase: - Ciorbă rădăuţeană, ciorbă de hribi, borş de peşte mănăstiresc
- Hribi cu smântână
- Păstrăv în cetină de brad
- Păstrăv muntenesc la grătar/prăjit
- Tochitură bucovineană sau „Pomana Porcului”
- Mămăliguţă cu brânză şi smântână
- Sărmăluţe în cuib cu costiţă afumată
- Friptură de berbecuţ la ceaun stropită cu vinul casei
- Răcitură de casă
- Platou cu brânzeturi naturale
- Platou preparate tradiţionale(caltaboşi, tobă,costiţă,cârnaţi,slăninuţă)
- Pâine de casă
- Salate cu ciuperci de pădure
- Colţunaşi cu brânză
- Plăcinte poale-n brâu
- Lapte acru
- Murături asortate
- Dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure
Toate „stropite” cu celebra afinată bucovineană, vinul casei, ţuică fiartă… |