Home
Produse / Servicii
Discount
Prezentare video
Contact / Harta
PENTAPAC
Afisari:
4678
Categorie:
COMERT
>>
Ambalaje
Vizitatori:
1838
SUMAR
Aplicatii (1)
Masini de ambalat - Termoformari (3)
Masini de ambalat - Traysealer (6)
Materiale de ambalat (2)
Sisteme de incarcare (2)
Localizare pe harta Romaniei
Adresa
Sos. Berceni nr. 104 sector 4,
Telefon
0215280118; 0752308603; 0215280119
Internet
email:
office@pentapac.ro; office@pentapac.ro
site:
www.pentapac.ro
Trimite mesaj
Nume rubrica:
Masini de ambalat - Traysealer
Nume produs:
SEALPAC A10
Numele dvs.
Email
Telefon
Detalii
posibilitati de ambalare
|
shrink
|
Ambalaje producatori, importatori, distribuitori
|
Ambalare automata
|
Cangur produse carne
|
Capacitate de ambalare
|
Carne mici
|
Carne tocata
|
Carne proaspata
|
Carne pui
|
Carne tocata
|
Caserole preformate
|
Construita modular
|
Control al temperaturii
|
Control al temperaturii
|
Destinata productiei
|
Disponibila in versiunea
|
Dozarea precisa
|
Film flexibil
|
Film transparent
|
Filme imprimate
|
Filme multistrat
|
Filme rigide
|
Fluide si salate
|
Folii multistrat
|
Incarcare-descarcare automata
|
Industria alimentara
|
Masina automata de ambalat
|
Masini ambalat
|
Masini ambalat vanzari
|
Masini ambalat vid
|
Masini formare
|
Masinilor de ambalat
|
Materiale ambalare
|
Materiale ambalat
|
Matrite termoformare
|
Micii formati
|
Orizontala si verticala
|
Parametrii de functionare
|
Pasta mici
|
Pompa de vacuum externa
|
Preparate alimentare
|
Producatori ambalaje vanzari
|
Produse de panificatie
|
Produse panificatie
|
Produse uscate
|
Produsele alimentare
|
Schimbare a matritelor
|
Sistem de sigilare
|
Sisteme dozare
|
Sisteme de incarcare
|
Sisteme dozare
|
Sitem de vacuum
|
Timpul de sigilare
|
Timpului de sigilare
|
Tipuri de pachete
|
Touch screen
|
Trei schimburi
|
Umplere automata
|
Email:
Parola:
Web analytics
Nume firma
Nume site ~
www.ghidul.ro/
Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma
Persoana de contact
Telefon
Email
* Toate campurile sunt obligatorii.
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.