PFAHNL BACKMITTEL Afisari: 1093
Categorie: COMERT >> Producatori (diverse) Vizitatori: 580
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Mihai Eminescu, nr. 6A, Sibiu, judetul Sibiu
-------------------------
Phone: Telefon
  0269228089; 0269228289
-------------------------
Web: Internet
  email: office@pfahnl.ro
  site: www.pfahnl.ro

 
Despre noi  
Detalii  

Pfahnl s-a remarcat pe piata ca producator de fainuri de inalta calitate (grau, secara, faina-Bio), faina bruta si ingrediente de coacere (Creme- si produse decorative, amestecuri de umplutura, patiserie fina, concentrate si preamestecuri). Zilnic se amesteca pana la 240 Tone de cereale pentru faina de grau si secara.Intreprinderea este la a 18.a generatie, Andreas si Herbert Pfahnl realizand o conducere de succes. In anii 80 a fost initiata productia mijloacelor de coacere, si de atunci modernizarea si extinderea lor este continua. Din cauza cresterii puternice a cererii si a dificultatilor de productie, se imbogateste moara printr-o noua faza de extindere.

Pfahnl - Autoritate, Servicii si Produse

Pfahnl ofera clientilor sai o gama de peste 400 de produse inovative si  individuale. Gratie marilor angajamente, in lume avem mai mult de 100 de colaboratori pentru a deservi clientii intr-o maniera rapida si flexibila, in relatiile de asociere. Pfahnl renunta constient la ierarhie. Luarea deciziilor este usoara si lipsita de birocratie. 

Tehnologie si durabilitate

Moara - tehnologie si durabilitateNatura, traditia si cea mai noua tehnica formeaza la Pfahnl o simbioza perfecta. In domeniul productiei si a tehnologiei, Pfahnl se impune in Europa prin noi standarde. Prin intermediul celor mai inalte standarde tehnice este posibil, ca doar cativa maistrii morari sa deserveasca una din cele mai mari fabrici de panificatie din Austria. Productia mijloacelor de coacere functioneaza ca anexa, si corespunde celui mai nou nivel de dezvoltare tehnica a liniilor de amestecuri si directivelor HACCP.

Calitate si R&D

Calitatea la Pfahnl este prima prioritate.Intreprinderea lucreaza dupa certificari internationale recunoscute, cum este DIN ISO 9001 si International Food Standard.  Echipat cu cea mai fina si moderna tehnica studioul de coacere ofera posibilitatea obtinerii unei calitati perfecte, conforme cu realitatea si dezvoltarea unor produse inovatoare. Brutari si cofetari cu experienta lucreaza intensiv la perfectionarea sortimentelor existente si la noi retete inovatoare. Produsele de prezentare Tailormade pentru clienti simpli stau in  departamentul R&D al firmei Pfahnl la ordinea zilei! 

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
energia qi  |  Calitate certificari  |  Capacitate de productie  |  Certificari calitate  |  Checuri cozonaci  |  Creme patiserie  |  Elasticitate   |  Faina bio  |  Faina bruta  |  Faina grau  |  Faina patiserie  |  Faina patiserie fina  |  Faina peste  |  Faina secara  |  Fainuri  |  Ingrediente panificatie  |  Iso 9001  |  Luarea deciziilor  |  Moara cereale  |  Paine alba  |  Paine toast  |  Panificatie si patiserie  |  Porozitate optima  |  Procesului de coacere  |  Produse bio  |  Produse cereale  |  Produse ciocolata  |  Produse de panificatie  |  Produse panificatie  |  Produsele alimentare  |  Soft productie  |  Standarde de calitate iso  |  Standarde de calitate iso 9001  |  Temperatura apei   | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.