| | | | | | | In stadiu tanar, aceasta ciuperca e ovoida, de culoare alba, avand aspectul unui ou. Palaria e portocalie sau galben-aurie, neteda,... detalii >>> | | | | | | | | În perioada de primavara - toamna achizitionam urmatoarele soiuri de ciuperci: -Hrib, Manatarca (Boletus Edulis) -Ghebe, Opintici... detalii >>> | | | | | | | | Palaria este carnoasa, aplatizata, cu diametrul de 8-10 cm, cu carnea groasa de 2-3 cm. Cuticula este alba, neteda. Forma la inceput este... detalii >>> | | | | | | | | Seriozitatea care ne caracterizeaza si in primul rand datorita accentului pus pe calitatea produselor noastre ne-a facut foarte cunoscuti... detalii >>> | | | | | | | | Palaria in stadiul tanar este boltita, ca o emisfera, cu marginile aproape regulate, rasucite in jos, iar la maturitate se aseamana cu o... detalii >>> | | | | | | | | Palaria este putin carnoasa si boltita in tinerete, iar la maturitate convexa, aproape plana, cu mici solzisori bruni, asezati in... detalii >>> | | | | | | | | Palaria este de culoare castanie-bruna, bombata, sferica la inceput, himisferica, apoi devine intinsa. Tuburile sporifere sunt simple,... detalii >>> | | | | | | | | In perioada de toamna - primavara comercializam ciuperci de cultura din productia proprie: -Champignon (Agaricus Bisporus) In... detalii >>> | | | | | | | | Palaria are forma ovoida sau conica, de culoare brun- deschis, galbuie-ocracee. Suprafata palariei este prevazuta cu numeroase alveole... detalii >>> | | | | | | |