Structura de vânzare a pietei si numarul de locuri la tarabe: Platou tarabe: 1484,79 m2, cu 396 tarabe Amplasarea halelor (dotate cu toate utilitatile si camere frigorifice): - Hala comercializare carne, în suprafata de 292,69 m2;
- Hala peste ? 162,88 m2;
- Hala oua - 116,03 m2;
- Hala lactate ? 161,97 m2.
La etajul complexului se regaseste o zona special destinata producatorilor autentici. Aceasta gazduieste 8 mari producatori de carne si produse din carne, peste si produse din peste, pui, brânzeturi, dar si tarabe ale producatorilor de la AGROSTAR si MATCA. Program de functionare al complexului: a) Programul de vara Luni-Vineri: 06.00-20.00 Sâmbata: 06.00-18.00 Duminica: 06.00-14.00 b) Programul de iarna Luni-Vineri: 06.00-19.00 Sâmbata: 06.00-17.00 Duminica: 06.00-14.00 Cai principale de acces în zona: Sos. Giurgiului, str. Stoian Militaru Parcare: Gratuit, 220 de locuri, parcarea fiind situata pe acoperisul cladirii, cu acces direct din sos. Giurgiului, pe sensul de mers catre intersectia Eroii Revolutiei. |