Piata Progresul sector 4 Afisari: 9598
Categorie: COMERT >> Piete agroalimentare Vizitatori: 4332
SUMAR
-------------------------
 
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
Sos. Giurgiului, nr. 109A, sector 4,
-------------------------
Phone: Telefon
 
-------------------------
Web: Internet
  email: contactdap4@gmail.com
  site:

 
Detalii activitate

Structura de vânzare a pietei si numarul de locuri la tarabe: Platou tarabe: 1484,79 m2, cu 396 tarabe

Amplasarea halelor (dotate cu toate utilitatile si camere frigorifice):

  • Hala comercializare carne, în suprafata de 292,69 m2;
  • Hala peste ? 162,88 m2;
  • Hala oua - 116,03 m2;
  • Hala lactate ? 161,97 m2.

La etajul complexului se regaseste o zona special destinata producatorilor autentici. Aceasta gazduieste 8 mari producatori de carne si produse din carne, peste si produse din peste, pui, brânzeturi, dar si tarabe ale producatorilor de la AGROSTAR si MATCA.

Program de functionare al complexului:

a) Programul de vara

Luni-Vineri: 06.00-20.00

Sâmbata: 06.00-18.00

Duminica: 06.00-14.00 

b) Programul de iarna

Luni-Vineri: 06.00-19.00

Sâmbata: 06.00-17.00

Duminica: 06.00-14.00

Cai principale de acces în zona: Sos. Giurgiului, str. Stoian Militaru

Parcare: Gratuit, 220 de locuri, parcarea fiind situata pe acoperisul cladirii, cu acces direct din sos. Giurgiului, pe sensul de mers catre intersectia Eroii Revolutiei.

Galerie foto
[Image #1] [Image #2]
 
Camere frigorifice  |  Camere frigorifice lactate  |  Cangur produse carne  |  Carne pui  |  Hala produse agroalimentare  |  Hala produse lactate  |  Hale produse agroalimentare  |  Hale produse lactate  |  Lactate produse  |  Legumelor si fructelor  |  Piete agroalimentare  |  Produse agroalimentare  |  Produse lactate  |  Programul de functionare  | 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.