Lunch-ul este genul de eveniment ales de companii pentru a marca lansarea unui nou produs sau serviciu. Este petrecerea ideala pentru lansarea si atragerea de noi clienti , dar in acelasi timp este alegerea perfecta pentru o comunicare deschisa, constructiva de primire si oferire de feedback , intr-o ambianta placuta. Canape-uri cu branza blue si caise confiate - 1 buc/pers Bruschete cu crema de branza cu marar - 1 buc/pers Bruschete cu prosciutto,crema de unt si rucolla - 1 buc/pers Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers Bruschete cu humus si pomodori secchi - 1 buc/pers Cosulete cu salata de alge,somon si susan - 1 buc/pers Canape-uri cu salam crud-uscat si castravete - 1 buc/pers Miniquiche Lorraine - 1 buc/pers Cosulete cu legume infuzate si blue cheese - 1 buc/pers Frigarui de cascaval afumat cu masline verzi - 1 buc/pers Frigarui de branza cu rosii cherry si menta - 1 buc/pers Canape-uri cu ou de prepelita si germeni - 1 buc/pers Cosulete cu salata de ton si porumb - 1 buc/pers Tapenade de masline si crema de branza Philadelphia - 1 buc/pers Miniquiche cu broccoli si somon - 1 buc/pers Cosulete cu salata de telina si nuca - 1 buc/pers Cosulete cu cocktail de cruditati - 1 buc/pers Frigarui de branzeturi frantuzesti cu fructe confiate - 1 buc/pers Canape-uri cu crema de unt si prosciutto - 1 buc/pers Lingurite din aluat sarat cu crema de unt si somon - 1 buc/pers Tartar de somon cu perle de lamaie - 1 buc/pers Bufet cald Minisnitel piept de pui pane - 100 gr/pers Pui Shanghai - 70 gr/pers Frigarui de somon in teryiaki si crusta de susan negru SAU Rulouri din pastrav servite cu sos limone - 70 gr/pers Miniceafa de porc la gratar - 100 gr/pers Chiftelute (optional cu susan) - 70 gr/pers Piept de pui caprese - 70 gr/pers Ciupercute impesmetate - 40 gr/pers Minicotlet de porc cu sos brun si ciuperci SAU cu sos gorgonzola - 60 gr/pers Rulou de porc invelit in bacon cu mustar Dijon SAU Frigarui cu ficatei de pui si prune uscate - 60 gr/pers Cartofi prajiti SAU Orez sarbesc - 200 gr/pers Dovlecei pane - 40 gr/pers Legume la plita cu reductie de otet balsamic si parmezan SAU Noodles cu legume - 125 gr/pers Salata de varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/pers Cartofi taranesti SAU Cartofi la cuptor cu ierburi aromate - 200 gr/pers Cartofi wedges SAU Morcovi caramelizati cu sos de rodie- 125 gr/pers Paine feliata - 50 gr/pers Salata varza SAU Salata de muraturi - 150 gr/pers Salata coleslaw - 75 gr/persPaine feliata - 50 gr/pers Mix de salate verzi cu seminte - 75 gr/pers Paine feliata - 50 gr/pers Bufet desert - 100 gr/pers Desert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuiti Desert homemade :placinta cu mere,placinta cu branza dulce si stafide,chec,salam de biscuitiMousse de ciocolata cu lapte si crunch de alune SAU Mousse de iaurt si citrice cu piure de mango - servite la cupa Apa minerala/plata - 150 ml/pers Apa minerala/plata - 150 ml/pers Apa minerala/plata - 150 ml/pers Sucuri acidulate - 150 ml/pers Sucuri acidulate - 150 ml/per Sucuri acidulate - 150 ml/persPret: 9,90 euro/ persoana fara TVA. Pret: 9,90 euro/persoana fara TVA.Pret: 12,25 euro/persoana fara TVA. Minimul de comanda este de 20 portii/livrare. Daca nici una din variantele de mai sus nu satisfac exigentele dumneavoastra, contactati unul dintre specialistii nostri pentru a va personaliza un meniu. Preturile sunt valabile pentru comenzi de minim 20 persoane.Pentru comenzi mai mari de 100 de persoane se ofera discount.Pentru comenzi mai mici de 20 portii va rugam sa luati legatura cu un operator. Servicii logistice incluse-valabile indiferent de varianta de meniu aleasa: Vesela necesara de unica folosinta premium.Prezentare produse pe platouri, respectiv suporti din inox tip chafing-dish ce functioneaza pe principiul bain-marie-ului pentru a mentine preparatele calde pe toata perioada servirii mesei sau prezentarea tuturor produselor pe platouri pentru o deservire cat mai usoara. Fete de masa Mese pentru prezentare bufet daca este cazul Transport Preluare recipiente dupa eveniment |