Sunteti pasionat(a) de domeniul Gastronomiei si aveti nevoie de o calificare în domeniu? Va invitam la un curs de Bucatar, în urma caruia veti obtine experienta practica în prepararea celor mai delicioase mâncaruri si veti deprinde aptitudini generale din aria culinara: pregatirea antreurilor reci si calde, pregatirea gustarilor calde si reci, pregatirea mâncarurilor din carne, pregatirea mâncarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase, pregatirea preparatelor lichide, prepararea dulciurilor (deserturilor), prepararea fondurilor glace si prepararea mâncarurilor din peste si fructe de mare. De asemenea, veti dobândi si competente de dezvoltare profesionala, comunicare si spirit de echipa.
Curs Bucatar - ce veti deprinde in urma parcurgerii acestuia
Desfasurarea muncii în echipa
Aprovizionarea cu materii prime si auxiliare a locului de munca
Asigurarea conditiilor igienico-sanitare
Întocmirea documentelor specifice
Pregatirea antreurilor calde si reci
Pregatirea fripturilor
Pregatirea gustarilor calde si reci
Pregatirea mâncarurilor din carne
Pregatirea mâncarurilor din legume, orez, oua, paste fainoase
Pregatirea preparatelor lichide
Pregatirea dulciurilor (deserturilor)
Pregatirea fondurilor glace
Pregatirea mâncarurilor din peste si fructe de mare