PRO H2O - Sisteme irigatii, peisagistica Bucuresti, Ilfov Afisari: 6
Categorie: ARHITECTURA, CONSTRUCTII, AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE >> Amenajari de spatii exterioare (fatade, alei, piscine) Vizitatori: 1
Harta: Localizare pe harta Romaniei
-------------------------
Contact: Adresa
 
nr. 7-11, sector 6, Drumul Manastirea Varatec
-------------------------
Phone: Telefon
  0763776237
-------------------------
Web: Internet
  email: comercial@proh2o.ro; tehnic@proh2o.ro
  site: www.proh2o.ro

 
Amenajare peisagistica  
Detalii  

Cele mai frumoase si longevive gradini primesc atentie pentru întregul an. Gradina ta este un spatiu care are nevoie de atentie permanenta, chiar si în afara sezonului. Si, tocmai pentru ca întretinerea sa este un proces continuu, vei avea nevoie de ajutor profesional.

Din experienta dobândita de-a lungul anilor, stim ca spatiu verde, fie el interior sau exterior, are nevoie de îngrijire diferita în functie de anotimp, tocmai de aceea am adunat cateva sfaturi si tehnici pentru a le împartasi cu voi.

Amenajarile peisagistice aduc natura mai aproape de mediul urban în care traim.

Într-o amenajare complexa pot fi incluse o multitudine de elemente de peisagistica incluzând gazon, pavaje rustice, sau din piatra naturala, gradini alpine, gradini japoneze, aranjamente gradini, lacuri, pârauri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, gradini uscate/xerogarden, pergole acoperite de plante cataratoare, acoperisuri verzi intensive si extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizari de taluzuri în mod eficient si aspectuos, instalatii automatizate de irigatie etc.

Parcurile publice pot include zone destinate practicarii sporturilor, terenuri de joaca, zone cu vegetatie similara cu parcurile dendrologice. Tehnica de astazi ne ofera resursele realizarii în timp scurt a celor mai complexe amenajari. Aceste lucrari peisagistice contribuie la ridicarea calitatii vietii. Nici un ban nu este cheltuit degeaba daca aceasta contribuie la realizarea unor zone verzi care ne fac mediul de viata mai placut, sanatos, ferit de poluare, si cât mai biodivers.

Va stam la dispozitie în proiectarea amenajarilor de peisagistica complexe, cu o multitudine de elemente de peisagistica incluzând gazon, pavaje rustice, sau din piatra naturala, gradini alpine, gradini japoneze, lacuri, pârauri, cascade, fântâni arteziene, garduri vii, ronduri de flori, gradini uscate/xerogarden, pergole acoperite de plante cataratoare, acoperisuri verzi intensive si extensive, copaci mari pe aliniamente, plante solitare mari, stabilizari de taluzuri în mod eficient si aspectuos, instalatii automatizate de irigatie, oferindu­va solutii de sistem de amenajari spatii verzi adaptate în mod constructiv si flexibil specificului proiectului Dumneavoastra.

 
Galerie foto (1)
[Image #1]
 
Inapoi la GHIDUL SERVICIILOR
Email: Parola:
 


 
Nume firma  
Nume site ~ www.ghidul.ro/  
  Exemplu: www.ghidul.ro/nume-firma  
Persoana de contact  
Telefon  
Email  
  * Toate campurile sunt obligatorii.  
In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre redactie.